Softshell jassen voor dames

10 Resultaten
Aanbevolen

10 Resultaten

Kies de perfecte softshell jas

Een softshell jas voor dames is voor de echte avonturierster. Je kunt buiten immers allerlei avonturen beleven dankzij de bewegingsvrijheid die deze jas je te bieden heeft. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Kies dan voor een softshell zomerjas of een gevoerde softshell jas voor dames voor de wat guurdere dagen.

Wat is een softshell jas?

Een softshell jas is een stuk zachter dan een hardshell jas. Hierdoor biedt het je een hoop bewegingsvrijheid en comfort. Een softshell jas voor dames die waterdicht is, is winddicht en beschermt je tegen zachte regen. Ben je van plan door een hoosbui te fietsen? Dan kies je beter voor een hardshell outdoor jas of een waterdichte anorak. Een softshell is namelijk niet volledig waterdicht. Hierdoor heeft het juist wel een goed ademend vermogen. Dat maakt het de ideale aankoop voor diegenen die willen backpacken, hardlopen, fietsen of wandelen. Je zweet wordt gemakkelijk afgevoerd, waardoor je het niet snel koud krijgt.

Welke softshell jassen zijn verkrijgbaar?

Er zijn verschillende jassen verkrijgbaar voor dames. Zo zijn er jassen voor warme dagen en voor minder warme dagen te vinden in ons assortiment. Ook qua lengte kan er een flink verschil zitten tussen verschillende jassen. Een lange softshell jas voor dames biedt je meer bescherming tegen de elementen, maar het is minder geschikt om in te hardlopen. Wil je je figuur accentueren? Kies dan voor een lange jas met een trekkoord rond de taille. Andere eigenschappen die je wilt overwegen, zijn de hoeveelheid zakken en of de jas een capuchon heeft of niet. Tot slot zijn de prijs en de kleur ook niet onbelangrijk. Bij wehkamp vind je veel verschillende softshell jassen voor dames. Kies er een die echt bij je past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.