Treggings voor dames

De tregging is een combinatie tussen een legging en een broek. Vaak lijkt hij op de skinny broek of jeans, omdat hij helemaal aan je been aansluit. Anders dan bij de skinny jeans heeft de dames tregging vaak geen gulp, waardoor hij lekker comfortabel zit. Bij wehkamp hebben we treggings in veel verschillende kleuren en maten, dus voor ieder wat wils!

131 Resultaten
Aanbevolen

131 Resultaten

Tregging

Als tregging je niet zoveel zegt, dan gaat er misschien een belletje rinkelen bij de Engelse woorden ‘trouser’ en ‘legging’. Tregging is niet alleen als woord een samenvoeging, maar ook als kledingstuk is de tregging een echte combinatie van de broek en de legging. Waar een echte legging vaak van jersey stof is, is de stof van de tregging gelijk aan die van de broek. Anders dan de broek, heeft de tregging geen gulp, maar een elastische band als sluiting en is de gulp niet zichtbaar of zelfs nep.

Hoog comfort

Omdat de tregging strak aan je lichaam sluit en een elastische band heeft, is deze erg comfortabel en een heerlijk kledingstuk voor elk figuur. Heb je een appelfiguur? Dan is de tregging met hoge taille perfect voor jouw figuur, want de ‘probleemzone’ wordt hierdoor wat meer verbloemd. Daarnaast leent de tregging zicht uitstekend om gecombineerd te worden met de tuniek. De tuniek is vaak net te kort om als jurk te dragen, maar kun je geweldig samen met de tregging dragen.

Tregging vs. jegging

Waar de hele strakke tregging jaren lang populair is geweest, komen er nu langzaam aan wat variaties op het kledingstuk. Het begon eerst met de tregging van imitatieleer of een gecoate legging met leerlook maar langzaam aan komen er ook andere pasvormen, zoals de flaired tregging. Toch zijn er door de jaren heen nog steeds populaire treggings, zoals de al eerder genoemde tregging met hoge taille, de zwarte tregging, een grijze tregging. Ook staan de tregging van het merk Miss Etam hoog in het vaandel, maar is de tregging jeans ook populair, beter bekend als de jegging.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën