Culottes voor dames

Culottes zijn weer terug van weg geweest. Je vindt ze in verschillende kleuren, met een hoge of lage taille. De wijde broeken vallen tot net onder te knie of halverwege de kuit. Het is net een a-lijn rok, maar dan met pijpen. Tip: wanneer je iets kleiner bent, ga dan voor een kortere lengte met een hoge taille en draag er mooie pumps bij.

18 Resultaten
Aanbevolen

18 Resultaten

Culottes

Jarenlang was er één broek razend populair en dat was de skinny jeans. De skinny jeans was niet weg te denken uit het modebeeld en daar is verandering in gekomen. Wanneer je nu naar het modebeeld kijkt zie je flared jeans, palazzo’s en natuurlijk ook culottes!

Van broekrok tot fashion item

Ooit was de culotte een kniebroek voor de adellijke heren, maar inmiddels heeft de broek de harten van vele vrouwen veroverd en zijn ze ‘here to stay’! De culotte is een broek die eerder wel ‘broekrok’ werd genoemd; een broek met wijde broekspijpen die vaak enkellang is. Het is een broek die gemakkelijk te combineren is! Je kan kiezen om er een paar trendy sneakers onder te dragen, maar je kan ook gaan voor een paar hakken om jezelf langer te doen lijken! Zeker weten dat alle ogen op jouw gericht zullen zijn.

Je hebt vast wel eens oude foto’s van jezelf teruggekeken. Of misschien ben je in de fotoboeken van je moeder gedoken! Geen twijfel over mogelijk dat je de culotte dan voorbij hebt zien komen. De culotte broek is vroeger namelijk ontzettend populair geweest en is nu weer terug van weg geweest. De broek is een opvallende verschijning en zeer geliefd onder fashionista’s, maar ook in het straatbeeld is de culotte niet meer weg te denken. Des te beter dat je bij ons terecht kan voor de allerleukste culottes helemaal volgens de laatste trends. Succes gegarandeerd!

Je kunt bij ons terecht voor opvallende culottes. Denk bijvoorbeeld aan een culotte uitgevoerd in een plissé stof. Gelukkig is er nog veel meer. We hebben ook gekleurde culottes, denk eens aan de kleuren rood en donkergeel. Natuurlijk hebben we naast de broeken met een streepdessin ook unikleurige culottes. Ben je op zoek naar een leuke culotte? Kijk dan eens bij toonaangevende merken zoals River Island en Mango.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help