Bedlades

18 Resultaten
Nieuwste collectie

18 Resultaten

Benut de ruimte optimaal met bedlades

Wil jij elke ruimte in huis optimaal benutten? Bijvoorbeeld omdat je klein woont of simpelweg heel veel spullen hebt? Dan zijn bedlades de oplossing. De lades bieden lekker veel opbergruimte voor speelgoed, kleding en andere spullen die je graag uit het zicht wilt hebben. In onze webshop koop je bed lades voor onder het bed in allerlei kleuren, afmetingen en uitvoeringen. Neem de tijd om het aanbod te ontdekken of stel direct het zoekfilter in. Zo zie je precies welke bedlade beschikbaar is in jouw favo kleur of het door jou gewenste formaat. Kies eventueel voor een bed lade die je gebruikt als logeerbed als je regelmatig gasten over de vloer krijgt. In de bedlade hoef je alleen een extra matras te leggen.

Bedlade in het zwart, wit of grijs

In onze webshop vind je een bedlade in het zwart, wit of grijs. Kies voor lades die matchen met je bed of creëer juist een opvallend contrast. Zo geeft het een speels effect als je bed wit is en de bed lades zwart. Voor een subtielere variant combineer je een bed dat wit is met bed lades in het grijs. Heb je een mooie kleur gekozen? Zoek dan op materiaal of afmetingen. In onze webshop vind je lades van grenen, hout en MDF en zowel 90x200 (voor een eenpersoonsbed) als 140x200 bed lades (voor een tweepersoonsbed). Tip: wil jij je slaapkamer nu echt graag netjes houden? Bekijk dan meteen ook onze handige kasten.

Koop die handige opbergmogelijkheid of dat fijne logeerbed direct

Heb je bed lades voor onder je bed gevonden die helemaal aan jouw wensen voldoen? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen je pakket de volgende werkdag. Zo hoef je nooit lang te wachten op die extra opbergmogelijkheid of dat fijne logeerbedje voor onder je bed.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help