POP top teaser image

Roze handdoeken

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Romantische handdoeken in roze voor een luxe wellnessgevoel in je eigen badkamer

Roze is een mooie, romantische kleur die vaak gekozen wordt in het interieur. Soms wordt er een hele muur roze geschilderd of er wordt alleen gekozen voor roze accessoires. Wil je ook graag roze aan je interieur toevoegen? Begin dan eens met roze handdoeken. Wist je dat je met mooie handdoeken in roze dat luxe wellnessgevoel in je eigen badkamer kunt creëren?

Welke tint roze past bij jou en je interieur?

Er zijn veel verschillende tinten roze. Natuurlijk kennen we de opvallende felroze kleur, maar er zijn daarnaast ook heel veel mooie tinten roze die wat minder opvallend zijn. Bekijk deze pagina eens en je zult zien dat de handdoeken die je ziet, variëren van prachtige zacht roze handdoeken tot licht roze handdoeken en van oud roze handdoeken tot fuchsia roze handdoeken. Kijk dus goed naar de tinten in je badkamer en de roze handdoeken set die daar het beste bij past of volg je gevoel en kies gewoon direct de kleur die jij het mooiste vindt. De match met je interieur volgt dan meestal vanzelf.

Zoveel mooie handdoeken om uit te kiezen

Licht roze handdoeken, zacht roze handdoeken, oud roze handdoeken; er is zoveel om uit te kiezen! En alleen bij het maken van een keuze tussen de verschillende kleuren blijft het niet. Aan de linkerzijde van het scherm staat de filter en daar zie je dat je ook nog de keuze hebt tussen handdoeken van heel zacht badstof of van natuurlijk katoen. Bovendien zijn de handdoeken stuk voor stuk van verschillende merken. Zo kun je jezelf afdrogen met prachtige handdoeken van Rivièra Maison of Seahorse, maar ook Walra of wehkamp home. Zit jouw favoriete woonmerk erbij of wordt het tijd om eens een handdoek van een ander merk uit te proberen?

Roze handdoeken kopen bij wehkamp

Roze handdoeken kopen gaat heel eenvoudig via onze webshop en je hebt je product morgen al in huis. Zie je het al voor je? Een heerlijke warme douche of een lekker warm bad en je vervolgens afdrogen met een mooie handdoek in roze? Heerlijk ontspannen, omdat je het verdient en het gewoon ook heel belangrijk is! Bij wehkamp kun je trouwens ook terecht voor je andere badtextiel in roze. Van een roze handdoeken set tot roze badlakens en roze washandjes.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.