POP top teaser image

Groene handdoeken

17 resultaten
nieuwste collectie

17 resultaten

De mooiste groene handdoeken voor in de badkamer

Op zoek naar groene handdoeken? In ons assortiment vind je de mooiste handdoeken van onder andere Seahorse, Vandyck en Beddinghouse. Ga je voor subtiel gekleurde grijs groene handdoeken of passen donker groene handdoeken beter bij je badkamer? Wat je ook prefereert, bij ons vind je al snel wat je zoekt!

Welke kleur groen kies je?

Ga je voor chique donker groene handdoeken of zoek je iets dat opvallender is, zoals lime groene handdoeken? Natuurlijk kun je ook voor zachte kleuren gaan, zoals mint groene handdoeken of grijs groene handdoeken. Alles is mogelijk. Kijk wat het beste bij jouw badkamerstijl past en van welke kleur jij het vrolijkst wordt. Houd er bij je keuze wel rekening mee dat de kleuren van handdoeken na verloop van tijd vervagen.

Hoe bepaal je de kwaliteit van de handdoek?

Het is niet altijd mogelijk om aan de hand van de prijs de kwaliteit van de handdoek te bepalen. Waar je wel op kunt letten, is het aantal gram/m2. Hoe zwaarder de handdoek per vierkante meter, des te beter is de kwaliteit. Hotelkwaliteit handdoeken wegen 650 gram/m2, maar handdoeken van 550 gram/m2 zijn ook al van goede kwaliteit. Let ten tweede op het materiaal waarvan de handdoek is gemaakt. Het beste kies je voor handdoeken van 100% gekamd katoen. Deze handdoeken blijven namelijk een stuk langer zacht. Goede handdoeken hebben een dubbele zoom en een dubbel stiksel.

Hoeveel handdoeken wil je kopen?

Na verloop van tijd voelen je handdoeken niet meer zo zacht aan en ruiken ze niet meer zo fris als je zou willen. Tijd om nieuwe handdoeken te kopen! Hoeveel handdoeken je nodig hebt, zal afhangen van hoe vaak je een wasje draait, maar drie handdoeken per persoon is het minimale. Op deze manier heb je in ieder geval één schone handdoek in de kast, één handdoek in de was en één handdoek die je kunt gebruiken. Natuurlijk kan het hebben van een extra handdoek ook nooit kwaad.

Zo houd je je handdoeken zacht

Om je handdoeken zo lang mogelijk zacht te houden, was je ze het best op 40 graden. Een koudere was zal de zeepresten niet goed laten oplossen en een hete was is schadelijk voor het materiaal (en natuurlijk het milieu). Gebruik geen wasverzachter en was je handdoeken eens in de twee maanden met schoonmaakazijn.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.