POP top teaser image

Sale: Jollein babyspullen

1 resultaat
nieuwste collectie

1 resultaat

Het beste voor je baby met de producten van Jollein

Er komt een hoop op je af als je zwanger bent. Je wilt het beste voor je baby, zonder te veel geld uit te geven. Gelukkig vind je bij wehkamp regelmatig producten van Jollein in de sale. Zo heb je kwaliteitsproducten voor een zacht prijsje.

Houd je baby lekker warm

Jollein heeft een mooie collectie textiel. Alle producten zijn van hoge kwaliteit zodat het je kindje aan niks ontbreekt. Houd je baby voordelig warm met een Jollein deken in de sale. Wil je een leuk kleurtje of houd je meer van neutraal? Bij ons vind je het allemaal. Wat dacht je van een groene Jollein ledikantdeken met een leuke Confetti Knit? Ook als je een deken voor een wieg zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt bij ons een wiegdeken van Jollein in verschillende kleuren en diktes. Wat je smaak ook is, wij hebben een leuke Jollein deken in de sale voor je.

Voor de babykamer en daarbuiten

Je baby heeft niet alleen een deken nodig om mee te slapen, ook een slaapzak is belangrijk. Een Jollein hydrofiel slaapzak is extra handig. Door de hydrofiele stof is het luchtdoorlatend waardoor je kleintje het niet te warm krijgt. Erg fijn in de zomer! Daarnaast neemt een hydrofiele slaapzak goed vocht op en is het snel weer droog. Met lakens, een aankleedkussenhoes en sluiers maak je je babykamer helemaal af. Ook buiten de babykamer hebben we leuke producten van Jollein in de sale. Zo hebben we een zachte badcape waarmee je je baby makkelijk kunt inwikkelen en afdrogen. Hydrofiele doeken zijn zo multifunctioneel dat je er nooit genoeg van hebt. Of wat dacht je van een knuffeldoekje waar jouw baby de hele dag mee kan knuffelen? Waar je ook op zoek naar bent, je vindt het voordelig bij wehkamp.