Babydragers

Draagzakken

Wil je erop uit? Het is heel leuk, makkelijk en gezellig om je kindje lekker dichtbij je te dragen. In een buikdrager, rugdrager of heupdrager van merken als BabyBjörn, BayKay en Kleine Dreumes. En in ...

37 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Buikdragers

Babymerken weten precies wat belangrijk is voor ouders en hun kleintjes. Baby's willen niets liever dan dichtbij mama en papa zijn en met buikdragers kun je je baby ook meenemen als je gaat op pad gaat voor bijvoorbeeld een wandeling of een boodschap. Buikdragers trek je makkelijk en snel aan en je baby draag je prins- of prinsesjesheerlijk met je mee, waar je ook gaat. Bekende babymerken vertalen comfortabele, praktische en trendy elementen in mooie, prettig zittende en veilige buikdragers.

Buikdragers: de perfecte houding

Een buikdrager zorgt voor een goede zitpositie voor je baby. De vormgeving van buikdragers is erop gericht om baby's goed te laten zitten, in een zo natuurlijke mogelijke houding. Buikdragers zorgen ervoor dat de baby in een natuurlijk foetushouding zit, waardoor hij of zij zich veilig en prettig voelt. Daarnaast zijn buikdragers ook ergonomisch zeer goed ontwikkeld: door de specifieke vormgeving wordt het gewicht over je heupen verdeeld wat voor jou extra comfortabel is. Met buikdragers heb je je handen vrij en kun je optimaal genieten van je wandeling met de kleine.

Buikdragers van hoge kwaliteit

Een goede buikdrager is stevig maar voelt toch soepel aan, heeft veilige, verstelbare en zacht gewatteerde banden die je met riempjes of een handig kliksysteem kunt vastmaken. Sommige buikdragers hebben een aparte zitverkleiner voor de allerkleinste baby's; als ze wat groter zijn kun je de zitverkleiner uit de buikdrager halen en maak je de drager passend voor je dreumes of kleine peuter. Bekijk het mooie aanbod buikdragers op wehkamp.nl en kies je favoriete model, bijvoorbeeld van Maxi-Cosi, BabyBjorn of Britax Römer.