POP top teaser image

Z8 kleding voor meisjes

Z8 is een hip merk van eigen bodem en maakt de allermooiste kleding voor meiden met een eigen stijl. Wat de collecties van Z8 uniek maakt is dat ieder kledingstuk onderling te combineren is. Wie hierbij aan onopvallende basics denkt heeft het mis: De kleding van Z8 valt op door trendy grafische prints en eigenwijze teksten. Bestel snel je nieuwe Z8 outfit. Vanavond voor 23:59 uur besteld is morgen in huis.

87 Resultaten
Nieuwste collectie

87 Resultaten

Je meisje blij met Z8

Kinderkleding draagt je kind maar even. Toch wordt vrijwel ieder kledingstuk dat je dochtertje draagt vereeuwigd in een fotoalbum. Hoop jij dat jouw dochter over 20 jaar tegen je zegt: "mam, wat heb ik leuke kleding aan op mijn kinderfoto’s"? Dan moet je bij het merk Z8 zijn. Z8 meisjeskleding biedt de meest trendy kleding voor meisjes in alle kindermaten!

Z8 voor ieder meisje

Z8 kinderkleding is niet alleen trendy, stoer en snoezig tegelijk, maar het zit ook fijn. Hierdoor voelt ieder Z8 meisje zich vrij om te bewegen en zichzelf te zijn! Of je nu op zoek bent naar een Z8 baby jurkje, een Z8 rokje of een Z8 boxpakje; ieder item is met zorg en volgens de laatste mode ontworpen. Tegelijkertijd koop je de kinderkleding in voor een zachte prijs. Wel zo fijn, want kleine kinderen worden groot – en snel ook! Dat begrijpen wij en daarom verrassen we je zo nu en dan graag met wat korting, bijvoorbeeld met een Z8 jurk in de sale!

Kleding die rekening houdt met je wensen

Z8 houdt rekening met al je wensen. Zo bevat het assortiment duurzame meisjes kleding voor kids die hun CO2-voetafdruk graag klein houden. Voor ieder seizoen zetten wij de leukste opties voor je op een rij. Voor de winter hebben we een prachtige Z8 winterjas voor ieder meisje en een warm borgvest Z8 voor een meisje, terwijl de zomer zich leent voor de vrolijkste kinderjurkjes en luchtige Z8 newborn voor jouw meisje.

Opgroeien in stijl met Z8

Z8 heeft een geweldig assortiment voor jouw dochter samengesteld – voor het Z8 baby meisje tot het Z8 'wouw-wat-is-mijn-dochter-al-groot-meisje'. Kies vandaag nog de stoerste meisjeskleding, van de leukste Z8 jurkjes tot de warmste vesten, en dat voor een zachte prijs! Jouw dochter zal er iedere dag van het jaar trendy bij lopen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.