Babybadpakken

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Waterpret in een baby badpakje van wehkamp

Voor je kleintje is er niets leuker dan spelen met water. Heerlijk zandkastelen bouwen met jou of gewoon lekker spetteren. Misschien is het eerst nog een beetje spannend, een zwembad of het zeewater. Dat is toch wel even wat anders dan het babybadje thuis. Al gauw tovert je kleintje echter een glimlach op haar gezicht. Je meisje spettert zichzelf en jou helemaal nat. Een baby zwempak is dan ook geen overbodige luxe! Je kleintje is met zo'n baby badpakje om op te vreten.

Bescherm je kleintje tegen de zon met een uv zwempak

De huid van je kleine meisje is nog heel gevoelig. Die zonnestralen zijn heerlijk, maar je kindje verbrandt snel. Met een uv zwempak is je baby optimaal beschermd. Zo'n zwempak baby beschermt extra tegen schadelijke uv-stralen. Kom je er niet aan toe om je kleintje telkens in te smeren, dan weet je toch dat haar huidje optimaal beschermd is tegen de zon. Deze pakjes zijn trouwens niet alleen geschikt voor meisjes.

Baby badpakken in alle stijlen

Bij wehkamp heb je de keus uit veel soorten badmode voor de allerkleinsten, van ruches tot vrolijke motiefjes en figuren, en van bekende babymerken tot minder bekende merken. Al onze badmode is bovendien van goede kwaliteit. Je kleintje kan er ongestoord in bewegen. Naast baby badpakken hebben wij ook schattige mini bikini's voor kleine meisjes. Je kleintje steelt de show in zo'n badpakje of bikini. Maak de outfit helemaal af met bijpassende accessoires zoals babysandalen. Laat de waterpret maar beginnen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help