Barts accessoires

Het motto: richt je op één specifiek vakgebied en je krijgt vaak het mooiste resultaat. Precies om die reden maakt Barts al bijna 25 jaar accessoires, voor zomer en winter. Sinds dag één is het heruitvinden van de beanie, sjaal en handschoen het voornaamste doel geweest. Barts wil je warmhouden in de winter, maar ook koel in de zomer. Zodat jij kunt doen wat je het allerliefst doet.

168 Resultaten
Aanbevolen

168 Resultaten

Barts

Barts is opgericht in 1986 en begonnen als badmode merk. Na een wereldreis door Bart zelf werden de zwembroeken ingeruild voor winteraccessoires en startte het grote succes. In onze collectie mutsen, sjaals en handschoenen van Barts vind je winteraccessoires voor het hele gezin. Shop nu eenvoudig en snel jouw winter musthaves online!

Barts: unieke designs

Een fijne muts of warme gebreide sjaal van Barts is onmisbaar in een koud kikkerland als Nederland. In de collectie van Barts vind je mutsen, sjaals en handschoenen met unieke designs. Het merk focust zich tegenwoordig op mode accessoires voor volwassenen, kinderen en baby’s. Centraal in het design proces van Barts staat fun! Elk item wordt tot leven gebracht door een creatief design team dat zich laat inspireren door het leven om hen heen. Deze liefde en enthousiasme voor het vak zie je terug in de funky designs en originele combinaties. Functionele accessoires worden omgetoverd tot iets speciaals.

Barts: winteraccessoires voor het hele gezin

Van een fijn paar handschoenen voor tijdens je wintersportvakantie tot een hippe muts, de Barts collectie winteraccessoires biedt voor ieder wat wils. Voor kinderen hebben we grappige mutsen, sjaals en handschoenen met ogen of dierengezicht. Voor heren vind je basic mutsen in grijs, blauw en zwart. Voor dames hebben we poncho’s en colsjaals in zachte kleurtjes. Met touchscreen-vriendelijke handschoenen kun je je mobiele telefoon of tablet bedienen, zonder je handschoenen uit te doen.

Barts: thuis passen, eenvoudig retour

Bestel nu eenvoudig je nieuwe Barts accessoires online en pas deze op je gemak thuis voor de spiegel. Ben je niet helemaal tevreden over de maat of de kleur dan stuur je je pakket eenvoudig retour en halen we het pakketje thuis bij je op.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.