Wehkamp Home donzen 4-seizoenen dekbed

  vanaf199.-

  Wehkamp Home donzen 4-seizoenen dekbed


  Dit 4-seizoenen donzen dekbed van Wehkamp Home bestaat uit een zomerdeel (warmteklasse 4) en een lente-/herfstdeel (warmteklasse 3). Beide delen zijn los van elkaar te gebruiken of samen te voegen d.m.v. koppelknopen tot een warm winterdekbed (warmteklasse 1). Het dekbed heeft een heerlijk zachte perkal katoenen tijk welke zorgt voor een optimale vochtregulatie. Het dekbed is in vakken verdeeld waardoor de vulling goed op zijn plek blijft en niet verschuift. Het dekbed is gevuld met hoogwaardige en goed isolerende 90% witte eendendons en 10% witte eendenveertjes, conform EN12934. Het dekbed is wasbaar tot 60 graden, was het donzen dekbed echter niet zelf maar laat dit doen bij een wasserette. Een donzen dekbed is namelijk in de meeste gevallen te groot voor een huishoudmachine en droger.

  Het dekbed is voorzien van het Nomite® label. Donzen dekbedden met het Nomite® label zijn geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Het Downafresh® label garandeert dat de vulling zorgvuldig is gereinigd en voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935.
  Dit donzen 4-seizoenen dekbed van Wehkamp Home bestaat uit een zomerdeel (warmteklasse 4) en een lente-/herfstdeel (warmteklasse 3). Beide delen zijn los van elkaar te gebruiken of samen te voegen tot een extra warm winterdekbed (warmteklasse 1) d.m.v. koppelknoopjes. Zo slaap je het hele jaar comfortabel.

  De heerlijk zachte, perkal katoenen tijk zorgt voor een optimale vochtregulatie. Het dekbed is gevuld met hoogwaardige en goed isolerende 90% witte eendendons en 10% witte eendenveertjes, waardoor het dekbed zeer licht en lekker warm is.

  Het dekbed is voorzien van het Nomite® keurmerk. Donzen dekbedden met het Nomite® label hebben een zeer dichtgeweven tijk die het binnendringen van de huisstofmijt tegen gaat waardoor het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijt allergie.

  Verder geeft het Downafresh® label aan dat de vulling zorgvuldig is gereinigd en voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935.
  Het dons is DOWNPASS gecertificeerd. Dit keurmerk staat voor hoogwaardige kwaliteit en de garantie, dat het dons en de veren op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en afkomstig zijn uit streng gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens. Bovendien wordt de kwaliteit van alle producten door onafhankelijke testinstanties bewaakt.

  Dons:
  Dons is uitermate licht en optimaal in staat om warmte vast te houden. Het lichaam verwarmt de lucht tussen het dons, waarna het dons de warmte vasthoudt. Hoe hoger het dons gehalte hoe lichter en luchtiger het dekbed. Dons kan na de gebruiksduur gerecycled worden.


  Allergie:
  Dit Wehkamp Home dekbed is geschikt voor personen met een huisstofmijtallergie.

  Hoogwaardig donzen 4-seizoenen dekbed, geproduceerd in Nederland. Voorzien van Downpass, Oeko-Tex, Nomite en Downafresh label.
  lees meer

  Specificaties

  MerkWehkamp Home
  KleurWit
  Multi: Soort dekbed4-seizoenen dekbedden, Winterdekbedden
  materiaalDons
  Vulgewicht voorjaar/zomer deel (gr/m2)175
  Vulgewicht herfst/winter deel (gr/m2)105
  Materiaal tijk100% zachte perkal katoen
  bekijk alle specificaties
  WasvoorschriftBetter Cotton InitiativeGarantie

  Reviews (130)

  algemene beoordeling
  (130 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.