Michael Kors smartwatches

14 resultaten
aanbevolen

14 resultaten

Ontdek de Michael Kors smartwatch

De bekende Amerikaanse ontwerper Michael Kors creëert meerdere malen per jaar een nieuwe collectie kleding voor dames en heren. De kleding is gemaakt voor de moderne man of vrouw die waarde hecht aan kwaliteit en modern design. Naast mode levert het merk Michael Kors tevens schoenen, tassen en andere accessoires. De collectie wearables van dit modehuis blinkt uit in luxe ontwerpen, gecombineerd met technische hoogstandjes en gebruiksgemak. Met een Michael Kors smartwatch voor dames vul je je outfit perfect aan met een horloge dat fungeert als een personal assistant. In onze uitgebreide webshop kun je terecht voor een Michael Kors smartwatch voor heren en voor dames.

De bijzondere functies van een Michael Kors smartwatch

Bij de meeste modellen in onze collectie smartwatches bepaal je zelf welke wijzerplaat-afbeelding je voor jouw horloge downloadt. Zo pas je je horloge perfect aan aan je stemming en je look. Kies voor een Michael Kors smartwatch Gen 5 met handige functies en je nieuwe horloge helpt je door de dag heen.

De Michael Kors smartwatch voor dames biedt een activity tracker, een hartslagmeter en een agenda waarmee je je afspraken en meetings bijhoudt. Beantwoord telefoongesprekken, luister naar muziek en geniet van het gemak van een designer horloge. Houd je berichten op WhatsApp en je telefoongesprekken makkelijk bij en koppel je nieuwe horloge aan je Android- of iOS-telefoon.

Moderne technologie

Kies zelf verschillende batterijverbruik modi en bepaal hoe vaak je jouw Michael Kors smartwatch in het zilver of in een andere kleur op wilt laden. Je stelt de 5 Gen smartwatch van Kors in voor een maximaal gebruik van alle apps en dagelijks opladen, of je laadt het horloge maximaal eenmaal per week op en gebruikt (de speciale functies van) het horloge wat minder intensief. Draag je smartwatch van Michael Kors dagelijks en meet je zuurstofgehalte en je hartslag, en vergeet nooit meer een afspraak.

Onze Michael Kors smartwatch sale

Shoppen wordt nog leuker wanneer je makkelijk vanuit huis winkelt. Je hoeft geen rekening te houden met openingstijden, want onze webshop is 24/7 geopend, op iedere dag van het jaar. Verken de sale en koop jouw nieuwe smartwatch met een flinke korting. Een hoogwaardige smartwatch van een ontwerper als Kors is absoluut een cadeau waar je goed mee voor de dag komt. Wil je dat we jouw cadeau direct op het adres van de ontvanger van jouw presentje bezorgen? Geen punt!

Jouw favoriete designer smartwatch bestellen

Shop op je gemak voor een Michael Kors horloge of smartwatch vanuit het comfort van je eigen huis. Kies voor de Kors MKGO als je veel sport en een actief leven hebt, of ga voor de stijlvolle Lexington die je perfect combineert met een zakelijke outfit. Nadat jij je bestelling hebt geplaatst, gaan wij direct voor je aan de slag. Na een vlotte bezorging heb je alle tijd om je nieuwe horloge op je gemak uit te proberen. Wil je vooruit, achteraf of in termijnen betalen? Aan jou de keuze!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.