Fossil smartwatches

20 resultaten
nieuwste collectie

20 resultaten

Maak kennis met de Fossil smartwatch voor dames en de Fossil smartwatch voor heren

Met een smartwatch om je pols hoef je minder vaak op je telefoon te kijken om op te hoogte te blijven van inkomende oproepen en berichtjes. Het is als het ware een verlengstuk van je telefoon! Daarnaast meet je met een smartwatch je dagelijkse activiteiten en hoe je lichaam daarop reageert. De smartwatches van Fossil zien er bovendien erg stoer of juist chic uit!

Fossil smartwatch gen 5 en Fossil smartwatch gen 4

De Fossil gen 4 en gen 5 hebben tal van mogelijkheden. Zo heeft de gen 4 onder meer een ingebouwde hartslagsensor en een NFC-chip. De gen 5 is de nieuwere versie van de gen 4 en is op een aantal punten verbeterd. Zo is werkgeheugen groter en is heeft het toestel meer opslaggeheugen. Bovendien maakt deze smartwatch gebruik van 'slimme accustanden', waardoor je Fossil smartwatch opladen minder vaak nodig is. De smartwatch heeft verschillende functionaliteiten, zoals een luidspreker, een microfoon, hartslagmeting en activiteiten tracking. Neem even de tijd om te bestuderen welke functies het horloge dat je wil kopen precies heeft, want de details verschillen per horloge.

Veel smartwatches om uit te kiezen

Als je een smartwatch van Fossil gaat kopen, sta je voor een groot aantal keuzes. Het begint al met de kleur van de behuizing. Je hebt de keuze uit grijs, roze en zwart, en er is ook een Fossil smartwatch voor dames in het zilver. Dan heb je nog de kleur van het bandje, het materiaal van de band en de afmetingen van de kast. Let er trouwens ook goed op hoe waterbestendig de smartwatch is. Je kiest tussen atm 3 of 5. Een smartwatch met atm 5 is in theorie geschikt om mee te zwemmen en te douchen, al raden we je af om de grenzen op te zoeken. Een smartwatch met atm 3 is alleen bestand tegen opspattend water en wat regendruppels.

Fossil hybrid smartwatch of liever een digitale klok?

Het Fossil horloge smartwatch is verkrijgbaar in een hybride uitvoering. Dit betekent dat hij een traditionele wijzerplaat heeft. Daarnaast zijn er verschillende horloges van Fossil die de tijd digitaal aangeven.

De voordelen van een Fossil sport smartwatch

Een Fossil sport smartwatch is een Fossil smartwatch met hartslagmeter. Deze geeft je een objectief beeld hoe zwaar je met je sportieve inspanningen je lichaam belast. Het ingebouwde gps systeem meet bovendien heel nauwkeurig je snelheid en de afgelegde afstand, en onthoudt welke route je hebt afgelegd. Perfect dus om je sportprestaties in de gaten te houden en te zien of er verbetering in zit!

Koop een Fossil horloge smartwatch en blijf goed op de hoogte

Met een Fossil smartwatch ben je niet alleen op de hoogte van inkomende oproepen en berichten, je komt nog veel meer te weten. Wist je trouwens dat we bij wehkamp ook andere producten van Fossil verkopen? Bijvoorbeeld armbanden en kettingen. Bestel vandaag nog de mooiste Fossil producten, dan heb je ze morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.