POP top teaser image

Philips AVENT babyflessen & flesspenen

17 Resultaten
Nieuwste collectie

17 Resultaten

Het allerbeste voor je kindje met Philips Avent

Omdat je kindje alleen het allerbeste verdient, vind je bij wehkamp een breed assortiment van Philips Avent producten. Philips Avent heeft producten van superieure kwaliteit. Als je voor een Philips Avent babyfles kiest, dan weet je zeker dat jouw kindje op een natuurlijke manier van flesvoeding kan genieten.

Ultrazachte speen lijkt sprekend op de borst

De Avent slimme babyfles is speciaal ontworpen voor moeders die borstvoeding én flesvoeding willen combineren. De Philips babyfles met ultrazachte speen heeft een brede én natuurlijke vorm, waardoor jouw pasgeboren baby niet snel het verschil merkt met de borst. Hierdoor verloopt de overgang van de borst naar de fles zo soepel mogelijk. Dat is niet alleen prettig voor de baby, maar ook voor jezelf! Daarnaast bevat de speen van de baby fles Avent speciale comfortkussentjes waardoor de speen soepel meebeweegt zodat je baby ononderbroken kan drinken.

Philips Avent: vermindert reflux, darmkrampen en huilerig gedrag

Heeft jouw kindje last van darmkrampjes of reflux? Dan moet je de Philips Avent fles anti colic zeker eens proberen. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand. Hierdoor wordt jouw baby op een natuurlijke manier rechtop gevoed. Het geïntegreerde anti-colic-ventiel zorgt ervoor dat er geen lucht in de buik van je baby terecht komt. Dat vermindert darmkrampjes. Bovendien zal je baby aanzienlijk minder last hebben van boertjes. Ook niet fijn voor je baby: te koude vloeistof. Gebruik daarom de flessenwarmers om de inhoud van de fles op temperatuur te brengen.

Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken

De Avent babyfles heeft een brede hals. Dat is super praktisch, want hierdoor wordt het vullen en schoonmaken van de fles een fluitje van een cent. Voor extra hygiëne kies je een flessensterilisator. Koop je bovendien de handige Avent babyfles startersset, dan krijg je er ook een handig borsteltje bij. Hierdoor kun je alle hoekjes van de glazen babyfles Avent bereiken en schoonmaken. Combineer onze borstkolf-, fles- en bekeronderdelen en creëer het product dat het beste bij jou past, wanneer je het nodig hebt!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help