Grote vloerkleden

124 Resultaten
Aanbevolen

124 Resultaten

Voeg extra warmte en gezelligheid aan je interieur toe met een vloerkleed

Soms kan je interieur wat 'kaal' aanvoelen, maar dat is vaak heel gemakkelijk op te lossen met een laagpolig of hoogpolig vloerkleed. Een vloerkleed voegt extra warmte en gezelligheid toe aan je interieur en daarnaast heeft het nog meer voordelen. We vertellen je graag welke voordelen dit zijn.

Creëer van gezellige hoekjes

Natuurlijk is het al heel fijn wanneer je je comfortabeler voelt in je huis dankzij een lekker groot vloerkleed, maar daarnaast zijn vloerkleden ook perfect om te gebruiken voor het creëren van gezellige hoekjes. Leg bijvoorbeeld een groot vloerkleed in de woonkamer bij je bank en zorg ervoor dat de bank iets op het vloerkleed staat. Je zult zien dat er vervolgens een samenhangend geheel ontstaat. Naast een groot vloerkleed in de woonkamer kun je bijvoorbeeld ook een groot vloerkleed in de slaapkamer leggen. Zeker in de slaapkamer is het leuk om voor een groot hoogpolig vloerkleed te kiezen.

Andere voordelen van grote tapijten

Het creëren van eenheid in je interieur, en warmte en gezelligheid zijn natuurlijk erg belangrijk. Maar wist je dat een vloerkleed daarnaast ook een dempende werking heeft? Hoe dikker het vloerkleed is, hoe beter het geluiden dempt. Ook kun je een vloerkleed gemakkelijk vervangen als het vies is geworden of als je het niet meer mooi vindt. Dit in tegenstelling tot vloerbedekking dat vastgelijmd zit op de vloer.

Vloerkleden in verschillende maten

Naast grote vloerkleden in allerlei kleuren en designs verkopen we ook kleine vloerkleden en middelgrote vloerkleden. Alle vloerkleden in onze webshop worden de volgende dag al bij je thuis bezorgd, dus bestel snel en maak je interieur morgen al nóg gezelliger.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.