Zendium tandpasta

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Gezonde tanden met Zendium tandpasta

Ben jij op zoek naar de beste tandpasta voor jou? Bekijk dan eens de tandpasta's van Zendium. Een Zendium tandpasta is de ideale tandpasta om je mond gezond te houden. Zendium helpt de goede en slechte bacteriën in de mond in balans te brengen om de mondweerstand te versterken. Bij wehkamp vind je de beste aanbieding voor Zendium tandpasta.

Voor sterke tanden, een gezond tandvlees én een frisse adem

Als je een Zendium tandpasta gaat kopen, dan kun je kiezen tussen tandpasta’s die je glazuur versterken, de goede bacteriën beschermen, gevoelige tanden tegengaan én natuurlijk witte tanden creëren. Voor ieder is er dus wat wils. Zo is de Zendium Classic tandpasta een milde tandpasta geschikt voor de gevoelige mond. Het product verbetert het microbioom van de mond. De Zendium cool mint tandpasta is speciaal bedoeld voor mensen met een slechte adem. Deze tandpasta bevat zink. Zink helpt tegen een slechte adem. Zendium Classic tandpasta zit boordevol fluor en enzymen die jouw tandglazuur harder maakt.

Zendium tandpasta tegen aften

Aften zijn vervelende blaartjes in de mond. De tandpasta's van Zendium zijn erg mild, waardoor de tandpasta een gunstig effect op aften geeft. Tandpasta van Zendium bevat geen sodium dodecyl sulphate (SDS) en geen menthol. Deze twee ingrediënten hebben een minder goede invloed op het slijmvlies in de mond. Zo zorgt SDS dat de tandpasta lekker schuimt, maar deze stof kan sneller wondjes in de mond veroorzaken. Menthol zorgt voor een goede smaak en frisse adem, maar heeft ook een negatieve invloed op het slijmvlies. Aangezien de tandpasta Zendium aften deze ingrediënten niet bevat, heeft het minder effect op het slijmvlies en dus op het ontstaan van aften. Ook mensen met een droge mond hebben profijt van deze tandpasta.

Witte tanden en een stralende lach

Wil jij graag een Zendium tandpasta kopen die jouw tanden witter maakt? De speciale Zendium tandpasta Sensitive Whitener bevat een subtiel whitening ingrediënt om de natuurlijke witheid van jouw tanden te behouden. Deze tandpasta bevat 100 procent natuurlijke enzymen die de goede bacteriën in de mond bevorderen en daarmee de mond op natuurlijke wijze beschermen. Bovendien is deze tandpasta ook geschikt voor gevoelige tanden en zorgt het voor sterke tanden en gezond tandvlees. Bij wehkamp vind je ook goede tandpasta's van andere merken zoals Prodent of Oral-B. Bestel met een beetje mazzel in de aanbieding je Zendium tandpasta bij wehkamp en bespaar fors. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.