Prodent tandpasta

We hebben momenteel geen artikelen meer van prodent, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

Prodent tandpasta voor een stralend gebit

Prodent tandpasta mag op je badkamer en in je voorraadkast niet ontbreken. Een gezond en stralend gebit is namelijk je visitekaartje! In onze webshop koop je Prodent Cool Mint, Prodent Soft Mint of Prodent Fresh gel tandpasta voor een extra scherpe prijs. Wij hebben namelijk het hele jaar door Prodent in de aanbieding. Hierdoor scoor je meteen 8 of 12 stuks van je favo tandpasta. Neem de tijd om het aanbod te bekijken en vergeet niet om meteen een nieuwe tandenborstel in je winkelmandje te plaatsen. Voor optimale hygiëne raden we je aan om elke 3 maanden je tandenborstel te vervangen.

Bestsellers: Prodent Cool Mint, Soft Mint en Fresh Gel

Bestsellers in onze webshop zijn de Prodent Soft Mint, Cool Mint en Fresh Gel tandpasta’s. Deze tandpasta’s staan bekend om hun frisse geur en smaak en goede bescherming van je tanden. Mocht je graag wittere tanden willen, probeer dan eens de White Now tandpasta’s van Prodent. De Prodent anti tandsteen is een aanrader als je last hebt van tandsteen. Heel belangrijk: je begint je poetsroutine door gebruik te maken van flosdraad. Na het poetsen van je tanden spoel je je mond met mondwater. Zo weet je zeker dat je alle bacteriën grondig verwijdert en de hele dag geniet van een frisse adem. Koop tot slot een Prodent kindertandpasta voor je kleintje. Deze tandpasta heeft een milde smaak en bevat weinig fluoride. Naspoelen is hierdoor niet per se nodig.

Koop je Prodent anti tandsteen tandpasta direct

Prodent Fresh Gel, Fresh Mint, Cool Mint, White Now of anti tandsteen koop je snel en eenvoudig in onze webshop. Geen paniek als je bijna door je voorraad heen bent, wij bezorgen namelijk supersnel. Als je voor 20,- of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Koop dus niet alleen je tandpasta maar ook andere must-haves voor een gezond gebit!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.