Shampoo

Als je haar vet is, ziet het er ook snel onverzorgd uit. Voorkom of verhelp vet haar met onze shampoos van Andrelon, L'Oréal Paris, Schwarzkopf en meer. Naast gewone shampoo, die je in nat haar gebruikt, hebben we ook droogshampoo voor je. Ideaal voor als je ’s ochtends geen tijd meer hebt om je haar te wassen!

128 resultaten
nieuwste collectie

128 resultaten

Babyshampoo

Je baby in bad doen blijft een fijn moment, je baby wordt weer lekker fris en klaargemaakt voor de dag of juist voor het slapengaan. Wanneer het tijd is voor je baby om naar bed te gaan, gebruik dan een babyshampoo met de heerlijke geur van lavendel. Dit helpt de baby met ontspannen. Heeft je baby last van een droog of gevoelig huidje? Kies dan voor de Neutral parfumvrij lijn of voor de Zwitsal extra gevoelig huidje lijn. Deze producten zijn optimaal voor de gevoelige huid en bevatten geen parfum of kleurstof. Natuurlijk heeft niet iedere baby gelijk vanaf de geboorte een grote bos haar, maar wanneer jouw baby dit wel heeft of krijgt is het handig om de goede spullen in huis te hebben.

Hoe bereid je het badje voor je baby goed voor?

  1. De kamer breng je op een aangename temperatuur. Het is belangrijk dat de kamer waarin het badje staat warm is, zodat je baby niet te veel warmte verliest. Een temperatuur van 24°C is ideaal. Houdt de ramen en deuren gesloten.

  2. Je legt alle spulletjes van tevoren klaar. Wanneer je alle spullen van te voren al bij elkaar hebt liggen kan de baby snel weer warm worden aangekleed als de baby uit bad wordt gehaald. Denk aan: kruik, kleertjes, luier, badje, badthermometer, aankleedkussen, zachte badcape, (zeepvrije) babywasgel of babybadolie en billendoekjes.

  3. Tip: verwarm de kleertjes lekker voor! Heerlijk vanuit het warme bad in de warme kleertjes is fijn voor de baby. Je krijgt de kleertjes warm door het bijvoorbeeld om een kruik heen te wikkelen.

  4. Maak het badje klaar. De juiste temperatuur voor een babybadje is 36-38°C, het meest ideaal is dus 37°C. Het meest betrouwbare is om het water te meten met een badthermometer. Maar wanneer je deze niet hebt kun je het ook met je elleboog voelen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.