Shampoo

Als je haar vet is, ziet het er ook snel onverzorgd uit. Voorkom of verhelp vet haar met onze shampoos van Andrélon, L'Oréal Paris, Schwarzkopf en meer. Naast gewone shampoo, die je in nat haar gebruikt, hebben we ook droogshampoo voor je. Ideaal voor als je ’s ochtends geen tijd meer hebt om je haar te wassen!

100 Resultaten
Nieuwste collectie

100 Resultaten

Shampoo

Je shampoo is heel bepalend voor je douchemoment. Natuurlijk dragen de neervallende druppels op je hoofd en lichaam ook bij aan het verfrissende effect ervan, maar de geur en het gevoel van je eigen shampoo maken het totaalplaatje compleet. Daarom is de keuze voor een ander merk of type ook een delicate zaak. Je wilt immers zeker weten dat je nieuwe shampoo perfect past bij hoe jij je voelt en de wensen die je hebt. Wij maken het je makkelijker om te kiezen. We hebben wel 70 verschillende shampoosoorten in ons assortiment opgenomen. Dat zijn zowel producten voor dames en heren als unisexproducten. Met een vinkje selecteer je jouw favoriete merk, zoals Nivea, John Frieda, TONI&GUY of L’Oréal. Als je niet direct een merkvoorkeur hebt, kun je beter uitgaan van je haartype. Dit is namelijk enorm belangrijk als je een shampoo kiest. Droog haar, krullen, gekleurd haar of slap en futloos haar: voor elk type is een shampoo te vinden. Net zoals tegen roos en ter bescherming van beschadigd haar. Kies op je gemak en geniet!

De geur en het gevoel van shampoo

Als je onder de douche staat en je haar inzeept, komt de geur van je shampoo vrij. Dat is jouw geur. Daarom is hij zo belangrijk. Ook het gevoel dat je haar heeft nadat je het gewassen hebt, is van groot belang. Voelt het glad of stroef aan? Aan jou de keuze. Het kan zijn dat je wel nieuwe shampoo wilt, maar er niet te veel voor wilt betalen. Onze goede prijs/kwaliteitverhouding helpt je daarbij. Voor de zekerheid kun je zelfs je gewenste prijsklasse nog aangeven. Handig toch?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën