Scheermesjes

Of je nu een volle baard hebt, een eeuwig stoppelbaardje bijhoudt of je gezicht elke dag glad als babybilletjes scheert, hier vind je voor elke type man het juiste scheerapparaat. Merken als Philips en Braun hebben scheerapparaten waarmee je kunt scheren, trimmen en stylen, je kunt er nat mee scheren, droog mee scheren en ze zijn oplaadbaar.

55 Resultaten
Aanbevolen

55 Resultaten

Scheren

De ene man houdt van een volle baard, de andere man kiest voor een stoppelbaardje en weer een andere man gaat voor een zijdezacht gezicht. Bij wehkamp vind je voor iedere type man het juiste scheerapparaat. Er zijn ook vele manier om je gezicht te ontharen bijvoorbeeld met een trimmer, een elektrisch scheerapparaat of een tondeuse. Bij wehkamp koop je ook eenvoudig alle bijbehorende producten zoals scheerschuim en aftershave.

Baardtrimmers

Met een trimmer worden je haren netjes getrimd. Of je nou kiest voor een stoppelbaardje, een strakke baard of een snor, alles is mogelijk met een speciale baardtrimmer. Vrijwel iedere trimmer is af te stellen, waardoor je baard of snor de juiste lengte krijgt. Wehkamp heeft trimmers van Braun, Gillette, Philips en vele andere merken waardoor ook voor jou het geschikte model verkrijgbaar is.

Scheerapparaten

Het assortiment scheerapparaten bij wehkamp is groot, er zijn scheerapparaten voor ieder type man. Een elektrisch scheerapparaat zorgt voor een snelle scheerbeurt, deze variant is ook verkrijgbaar in een waterproof variant waardoor het scheerapparaat ook onder water te gebruiken is. Een elektrisch scheerapparaat is ook verkrijgbaar met een roterende of een vibrerende kop. Het voordeel van die laatste is dat het gemakkelijker schoon te maken is. Een roterend systeem bevat twee of drie koppen waardoor alle contouren van het gezicht gemakkelijk te scheren is.

Tondeuse

Met een tondeuse worden je haren kort tot zeer kort afgeknipt. Vooraf kunnen er verschillende lengtematen worden ingesteld, variërend van 0,5 tot en met 42 millimeter. De tondeuses zijn verkrijgbaar met een vast snoer of draadloos. De draadloze variant gaat ongeveer 60 minuten mee. Tondeuses zijn verkrijgbaar van onder andere Philips, Remington en Wahl.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help