scheren & ontharen

Scheermesjes

Of je nu een volle baard hebt, een eeuwig stoppelbaardje bijhoudt of je gezicht elke dag glad als babybilletjes scheert, hier vind je voor elke type man het juiste scheerapparaat. Merken als Philips e ...

78 resultatensorteren op
aanbevolen

Scheermesjes voor hem

Een activiteit die enkele keren per week wordt verricht door mannen is wel het scheren. Je wilt natuurlijk dat dit wel snel en pijnvrij verloopt. Wehkamp heeft veel scheermessen die zorgen voor een zijdezacht babyhuidje. De scheermesjes zijn verkrijgbaar in multiverpakkingen. De mesjes zijn ongeveer een maand lang te gebruiken en ze zijn geschikt voor vrijwel ieder type scheersysteem.

Scheersystemen

De scheersystemen van Gillette en Philips zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. De Fusion ProGlide is een scheersysteem met de dunste mesjes. Deze scheermesjes zorgen ervoor dat je huid de comfort krijgt die het verdiend tijdens het scheren. De ProGlide heeft ook een systeem ontworpen met nieuwe technologieën. De Fusion ProGlide FlexBall beschikt over een FlexBall technologie, waardoor het scheermes in verschillende richtingen kan draaien. Dit systeem zorgt voor een maximaal contact met de huid, hierdoor worden er minder haartjes overgeslagen.

Wegwerpmesjes

Wehkamp heeft ook veel wegwerpscheermesjes van Gillette voor mannen in het assortiment. Deze wegwerpscheermesjes hebben een zachte handgreep die zorgt voor een goede controle bij het scheren. Ook heeft wehkamp wegwerpscheermesjes met een beweeglijke scheerkop. Hierdoor wordt er een glad en comfortabel scheerresultaat bereikt. De wegwerpmesjes zijn verkrijgbaar in multiverpakkingen, hierdoor heb je gelijk een voorraad voor een langere termijn in huis.

Zijdezachte huid

Gebruik een scheergel of scheerschuim om je huid zijdezacht te laten voelen na een scheerbeurt. Scheerschuim maakt je huid wat vochtiger, waardoor je scheermes gemakkelijker langs je huid glijdt. Heb je last van een geïrriteerde of een hele gevoelige huid? Een scheergel kan dan uitkomst bieden. Scheergel heeft namelijk een betere beschermlaag. Welk type jij ook nodig hebt, je vindt het allemaal bij ons.