scheren & ontharen

Scheergel

Een zijdezachte huid begint bij het scheren. Gebruik scheergel voor een zacht en glad resultaat. We hebben scheergels voor de droge of gevoelige huid, zodat jij altijd een scheergel vindt die bij jou ...

24 resultatensorteren op
aanbevolen

Scheergel voor haar

Iedere vrouw wenst een zijdezachte huid na een scheerbeurt. Dit is mogelijk wanneer je gebruik maakt van een scheergel tijdens het scheren. Door het gebruik van een gel wordt de huid extra beschermd. Er bestaat een klein verschil tussen scheergel en scheerschuim. Scheerschuim is een product dat al klaar is, scheergel is een product dat door insmeren van het product een schuimlaag krijgt. Schuim biedt iets minder bescherming omdat er minder stoffen in het product verwerkt zijn en het maar een klein laagje op de huid biedt. Scheergel voelt wat kouder aan dan een scheerschuim, dit zorgt voor een extra fris gevoel. Het verschil tussen een gel of een schuim is dus mimimaal.

Hoe te gebruiken

Breng een klein bolletje scheerschuim aan in de handpalm en verdeel dit over de huid die je wilt ontharen. Gebruik vervolgens een van onze scheermesjes om de haartjes te verwijderen. Dit doe je door rustig met het scheermesje over het huidoppervlak te gaan. Het verschilt per huid of je het beste met de haarrichting mee kunt scheren of dat je er tegenin scheert. Het ene kan bij jou zorgen voor een perfect gladde huid, terwijl scheren op de andere manier zorgt voor irritaties.

Compleet scheerassortiment

Bij wehkamp koop je alle benodigdheden voor een zijdezacht huid heel eenvoudig. In een paar simpele stappen schaf je bij wehkamp je scheergel en je scheermesjes van Gillette aan. Wehkamp beschikt over een groot assortiment met scheermesjes voor haar, waardoor voor iedere vrouw een geschikte variant beschikbaar is. Kies jij voor een wegwerpmesje of voor een compleet scheersysteem? Twijfel niet te lang, want wanneer je vandaag nog een bestelling plaatst heb je deze morgen al in huis.