Scheergel

Scheren zonder gel of schuim kan wat moeizaam gaan, met een geïrriteerde huid als gevolg. Breng voor het scheren eerst scheergel aan en je zult zien dat je soepel over je huid heen glijdt met een babyzacht huidje als gevolg. En dat willen we allemaal wel toch?

17 resultaten
aanbevolen

17 resultaten

Scheerschuim

Scheerschuim. Als man kun je eigenlijk niet zonder en moet je altijd een bus scheerschuim in huis hebben. Want je wilt natuurlijk wel netjes geschoren voor de dag komen! Scheerschuim is direct uit de bus te gebruiken. Hierdoor is scheerschuim sneller en handiger in gebruik en ben je dus snel klaar met scheren. Meer tijd om je haar in model te krijgen, of je outfit te checken. Win-win dus!

Scheerschuim voor de beginner

Voor de beginner wordt het scheren een stuk makkelijker. In tegenstelling tot met scheer hoef je bij scheerschuim de zeep niet te laten schuimen. Dat maakt het weer een beetje veiliger. Scheerschuim maakt de huid namelijk wat vochtiger waardoor je scheermes gemakkelijker langs je huid glijdt.

Soorten scheerschuim

Een goede scheerschuim creëert een volle en stabiele laag van scheerschuim op de huid én houdt de huid lang vochtig. Hierdoor is er minder weerstand tijdens het scheren, waardoor je een gladder resultaat krijgt. Wij hebben verschillende merken, zoals scheerschuim van Gillette en L’Oréal Paris.

Voor de gevoelige huid

Als je een gevoelige huid hebt, dan kan scheerschuim met parfum soms irritatie veroorzaken. Daarom is er speciale scheerschuim zonder alcohol van Vichy, speciaal voor de gevoelige huid. Deze bevatten vaak ook nog extra verzachtende bestanddelen, waardoor de kans op irritatie veel kleiner is dan met een standaard scheerschuim. Heb je vaak een geïrriteerde of hele gevoelige huid, dan kan een scheergel uitkomst bieden. Scheergel heeft namelijk een betere beschermlaag. Welk type scheerschuim jij ook nodig hebt, je vindt het allemaal bij ons!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.