POP top teaser image

Nagelverzorgingsproducten

Verzorgde nagels zijn onderdeel van een verzorgd uiterlijk. Gelukkig hebben wij een ruim aanbod nagelproducten voor je om je nagels te verzorgen. Zo hebben we nagelvijlen, manicure- en pedicuresets en nagelcrèmes voor je. Maar ook nagellak, nagellakremover en zelfs nagelstudio’s shop je bij ons! Ontdek het complete aanbod nagelproducten.

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Nagelproducten

Nagelproducten zorgen ervoor dat jouw nagels gezond en mooi blijven gedurende het hele jaar. Handen en voeten hebben vaak extra hydratatie en verzorging nodig. Wij hebben alle nagelproducten in ons assortiment: om je nagels te verzorgen, maar ook om je nagels op te laten vallen door middel van een nagellak.

Verzorging

Kun je wel een manicure en pedicure behandeling gebruiken? Dan hebben wij een manicure en pedicure set voor je. Gebruik deze in combinatie met verzorgende nagelcrèmes van bijvoorbeeld Scholl, Sally Hansen of Essie. Invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat onze nagels, handen en voeten verschillende problemen hebben. Denk aan droge handen, voeten of gescheurde nagelriemen. Ook dunne, zachte en zwakke nagels komen veel voor. Gebruik hiervoor de nagelproducten die nagels versterken en verharden, zoals de nagelproducten van Sally Hansen en gelnagellak van Sensationail. Wil je jezelf of een ander een echte pedicure of manicure geven? Dan hebben wij verschillende manicure en pedicure sets en bijbehorende nagelfrezen om de nagels en huid rondom de nagels goed te verzorgen. Ook hebben wij nagelscharen, nagelvijlen en nagellakremover.

Opvallen

We zijn niet allemaal geboren met een mooie set nagels. Gelukkig hebben wij een groot assortiment aan nagelproducten die je dit toch kunnen geven. Wij hebben verschillende kleuren nagellak, zowel normale als gelnagellak. Gelnagellak of gellak blijft gemiddeld twee weken zitten en geeft je vanuit je eigen huis het idee van echte gelnagels. Dit scheelt je ook weer een bezoek aan de nagelstudio. Wij hebben basecoats en topcoats in verschillende kleuren. Houd je meer van natuurlijk? Dan hebben wij ook verschillende nagelproducten om jezelf een French manicure te geven. Wil jij je nagels verlengen en verstevigen met behulp van gel of acryl? Dan hebben wij tussen onze nagelproducten ook een UV-lamp, zoals de UVL-producten van Promed om deze zo snel en goed mogelijk te laten uitharden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help