Rituals lichaamsgeschenksets voor dames

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Rituals lichaamsgeschenksets voor dames

De luxueuze producten van Rituals zijn gebaseerd op eeuwenoude gebruiken uit diverse Aziatische culturen. Een Rituals cadeauset is voor dames die genieten van ontspannende bodyscrubs, heerlijk geurende shampoos en voedende bodycrèmes. Zoek je een verwencadeau voor je vrouw, vriendin, tante of buurvrouw? Wie maak je niet blij met zo'n geschenkset voor dames van Rituals?

Meerdere cadeaus in een luxe geschenkdoos

Rituals laat je extra genieten van alledaagse handelingen in het leven, zoals een verfrissende douche of een warm bad. Surf een rondje door onze shop en bekijk de cadeaupakketten met verzorgingsproducten. Geef een Rituals geschenkset aan een vrouw die zo'n pakket vol cadeautjes meer dan waard is. Bedenk dat je eigenlijk een belevenis geeft in een liefdevol jasje. Zo laat je weten dat je om haar geeft. Wat vind je van de Ritual of Ayurveda Rebalancing Collection? Dit verwenpakket bestaat uit vier aparte producten, namelijk bodyscrub, doucheschuim, bodycrème en geurstokjes. De producten zijn gebaseerd op zoete amandelolie en Indiase roos. De ontspannende verzorgingsproducten van Ritual of Jing Calming Routine zijn verrijkt met jujube en heilige lotus. Deze geschenkdoos bevat doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en een geurkaars. Zoek je een Rituals geschenkset voor een vrouw die geregeld naar de hamam gaat? Dan zijn de zuiverende producten van de Ritual of Hammam Purifying Treat ideaal voor haar. Dit pakket bestaat uit doucheschuim, shampoo, zwarte zeep en handzeep. De geuren rozemarijn en eucalyptus voeren de boventoon. Kijk je ook even bij Rituals bodylotion en Rituals bodyscrub?

Rituals cadeauset voor dames: maak gebruik van kortingen

Wil je een Rituals geschenkset voor je vrouw in de sale? Deze luxueuze pakketten hebben sprekende teksten op de voorkant, zoals "Happiness can be found in the smallest of things". Verwen haar met zo'n doosje puur geluk. Laat haar genieten van de aromatische producten en koop zo'n geschenkset voor je vrouw van Rituals in de aanbieding.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.