Haarwax

Heb jij wilde plannen met je haar, zoals een vetkuif, hanenkam of krullen terwijl je stijl haar hebt? Gebruik dan haarwax om je haar in model te kneden. Een wax geeft je haar glans en kan dus ook goed gebruikt worden om een “wet look” te creëren. Als je wax gebruikt, is de hoeveelheid ter grootte van een erwt voldoende om je haar te stylen.

12 Resultaten
Aanbevolen

12 Resultaten

Haarwax

Haarwax wordt ook wel haarwas genoemd. Haarwax is een product waarin wassen zijn verwerkt. Hierdoor is het een soepel product en is de kans op uitdroging kleiner. Wanneer je de juiste dosering kiest heeft wax nauwelijks invloed op je natuurlijke haarkeur en haarstructuur. Heb je last van dun, uitvallend haar? Gebruik dan ook haarwax, dit geeft namelijk meer volume aan je haar.

Kies de beste haarwax

Ongeacht het model van je kapsel, kun je altijd een wax vinden die perfect past bij de wensen die je stelt aan een kapsel. Een belangrijk verschil tussen haargel en haarwax is dat haarwax niet hard wordt. Je kunt op deze manier je haar de hele dag door in het gewenste model brengen. Wax is geschikt voor kort tot halflang haar, zodat je stevigheid en meer volume creëert. Wij verkopen alleen producten van topkwaliteit, zodat je haar in goede conditie blijft. Je hebt bij ons de keuze uit potjes, sprays en tubes zodat je het product kunt aanschaffen wat jij handig vindt en wat perfect past bij jouw haar.

Hoe te gebruiken?

Voor gebruik dien je de gebruiksaanwijzing op de haarwax goed door te nemen. Breng vervolgens de haarwax aan op vochtig of droog haar en verdeel het met je handen over je hele haar. Creëer tot slot jouw gewenste look door met je handen het juiste model in je haar te kneden.

Andere stylingsproducten

Is haarwax niet geschikt voor je haar of gebruik je liever een ander product? Wehkamp heeft vele haarstylingsproducten in het assortiment. Gebruik een haargel als je zeker wilt weten dat je haar de hele dag perfect in model blijft zitten, zonder dat je het moet bijwerken. Een haarmousse kun je gebruiken om je haar meer volume en glans, maar weinig fixatie, te geven. Een haarspray gebruik je om ervoor te zorgen dat je haar flexibel, maar strak in model blijft zitten. Bekijk gauw ons haarverzorgingsassortiment want er zit vast en zeker een geschikt product tussen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help