L'Oréal Paris haarverf

82 Resultaten
Nieuwste collectie

82 Resultaten

Bedek je grijze haren of ga voor een heel nieuwe haarkleur

Ben je toe aan een nieuwe haarkleur? Of wil je graag je grijze haren bedekken? Gebruik dan L'Oreal Paris haarverf!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurnuances

Rood, paars, blond, donkerbruin, zwart, roze: de L'Oreal Paris haarverf is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren! Bovendien zijn de eerdergenoemde kleuren veelal in diverse kleurnuances te koop. Zo is de L'Oreal Paris haarverf blond te koop in een donkerblonde maar ook een licht asblonde tint.

Meer dan alleen verf

Aan de haarverf van L'Oreal Paris zijn in veel gevallen nog extra ingrediënten toegevoegd. Zo is de L'Oreal Paris haarverf blond, Préférence Cool haarkleuring, verrijkt met bloemenoliën, waardoor het haar prachtig gaat glanzen. Bovendien bevat deze haarverf een conditioner met uv-filter en vitamine E.

Je haar ontkleuren met L'Oreal Paris Colorista haarverf

De L'Oreal Paris Colorista haarverf, Platina Blond Bleach ontkleuring, is een product dat je haar blondeert, maar daarnaast vormt het ook een goede ondergrond voor een andere leuke kleur. Blondeer je haar bijvoorbeeld eerst met de Colorista haarverf en geef het vervolgens een dieprode kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Perfecte lokken dankzij de L'Oreal Paris casting crème gloss haarverf

Wil je je haar tijdens het verven zo min mogelijk beschadigen? Ga dan voor de L'Oreal Paris casting crème gloss haarverf. Dit is een semi-permanente crèmekleuring zonder ammoniak, waar verzorgende ingrediënten aan zijn toegevoegd.

Shop ook je haarstylingsproducten van L'Oréal Paris bij wehkamp

Naast haarverf koop je bij wehkamp ook veel andere producten voor je haar van L'Oreal Paris, bijvoorbeeld haarspray of kleurspoeling. Shop vandaag nog alles wat je nodig hebt voor een geweldige coupe en je hebt het morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën