Gezichtsreinigingsproducten

Als je make-up draagt, is het belangrijk om je huid wel goed te reinigen. Met onze gezichtsreiniging komt dat wel goed! We hebben een ruim aanbod gezichtsreiniging voor je, met onder andere reinigingsdoekjes, gel cleansers, reinigingslotions en nog veel meer! Ontdek ons complete aanbod gezichtsreiniging hier.

80 Resultaten
Aanbevolen

80 Resultaten

Gezichtsreiniging

Wist je dat het belangrijk is om je gezicht dagelijks goed te reinigen? Dit komt omdat de werkzame stoffen die in crèmes zitten beter worden opgenomen op een schone huid. Ook als je vaak make-up draagt is het van belang om zowel ‘s ochtends als ‘s avonds je huid goed schoon te maken. Wij hebben hiervoor een ruim aanbod aan gezichtsreiniging voor je van onder andere Nivea, Clinique, L’Oréal Paris, Vichy en Lancôme. Tip: reinig je gezicht ook voordat je foundation aanbrengt. Een zuivere en gezonde huid begint bij goede reiniging!

Verzacht de huid

Wij hebben verschillende soorten gezichtsreiniging voor zowel mannen als vrouwen, zoals face wash, reinigingscrème- en lotion, scrub en verschillende make-up removers. Door al deze verschillende keuzes is het lastig te bepalen welk product het beste bij jou past. Weet je niet zo goed welk huidtype je hebt en wil je gewoon een hydraterende gezichtsreiniging? Probeer dan eens de toners van Lancôme. Of heb jij vaak een trekkende, droge huid? Dan zijn de reinigingstonics van L’Oréal Paris misschien iets voor jou.

Gezichtsreiniging voor mannen

Wist je dat het voor mannen evengoed belangrijk is om hun gezicht goed te reinigen? Vooral omdat gezichtsreiniging voor mannen ingroeiende haartjes voorkomt. Heb jij hier vaak last van en wil je daarnaast je gezicht goed reinigen? Gebruik dan eens de Nivea Men face washes. Deze face washes bieden een effectieve reinigingsformule die dagelijks vuil reinigt en ingroeiende haartjes voorkomt. Naast een face wash hebben wij ook gezichtsscrubs van Nivea Men, voor een grondige gezichtsreiniging zonder een droge huid te krijgen.

Optimale verzorging

Wil je jouw gezicht optimaal verzorgen tegen alle dagelijkse invloeden? Gebruik dan ook onze dagcrèmes en nachtcrèmes, voor een goede hydratatie en vochtbalans van de huid.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.