Bo-Camp tuinmeubelen

Ontspannen in je tuin, in het park of op de camping kan zeker met de tuinmeubelen van Bo-Camp. Het outdoormerk Bo-Camp heeft alles op het gebied van kamperen en recreëren. Maak bij wehkamp kennis met de lichtgewicht tuinmeubelen van wehkamp en het ultieme relaxen kan beginnen. Je neemt voortaan overal je eigen tuinstoel van Bo-Camp mee naar toe.

15 Resultaten
Nieuwste collectie

15 Resultaten

Bo-Camp tuinmeubelen van wehkamp zijn praktisch en comfortabel

Buiten wil je net zo lekker zitten als binnen. Met de tuinstoelen van Bo-Camp is dat geen enkel probleem. De stoelen staan prima in je eigen tuin en ze zijn er bovendien op gemaakt om mee te nemen. Je klapt ze in en je neemt je stoel zo onder je arm mee naar het park. Ook is het handig om een aantal van deze stoelen in je schuur te hebben staan voor onverwachte gasten. Ze nemen nauwelijks ruimte in. Wil jij een strandsfeer creëren in je eigen achtertuin? Kies dan voor een klassieke strandstoel van Bo-Camp.

Het ontspannen kan vandaag nog beginnen met de tuinmeubelen van Bo-Camp

De tuinmeubelen van Bo-Camp vergen nauwelijks onderhoud, omdat je ze na gebruik weer opbergt. Zodra het zonnetje schijnt, pak jij je schone tuinstoel van Bo-Camp uit de schuur. Houd jij ervan om te liggen onder de schaduw van de bomen in je tuin of op de camping? Een hangmat van Bo-Camp nodigt uit om precies dat te doen. Heb je geen bomen in je tuin? Maak dan gebruik van een hangmatstandaard waar je de hangmat aan bevestigt. Wil je de hangmat meenemen op vakantie? Stop de standaard in een stevige hangmattas van Bo-Camp. Naast de gewone hangmatten waar je overdag in ligt, heeft Bo-Camp ook speciale reishangmatten die je in backpack stopt als je verre reizen maakt. Zo heb je altijd je eigen comfortabele bed bij de hand. Deze reishangmatten zijn gemaakt van lichtgewicht parachutestof. Het materiaal is luchtdoorlatend en neemt geen vocht op. Na gebruik vouw je de hangmat klein op en stop je deze weer in de bijgeleverde hoes.

Bo-Camp: alles wat je nodig hebt voor je tuin vind je bij wehkamp

Naast tuinmeubelen van Bo-Camp hebben wij ook fijne buitenkleden van Bo-Camp. Deze buitenkleden gebruik je in je tuin, in de tent of op het strand. Het materiaal is waterproof en schimmelwerend. Ook voor parasols, zonneschermen en windschermen van Bo-Camp ben je bij ons aan het juiste adres.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help