Bruine tuinbanken

Kijk voor tuinbanken die goed passen in de natuurlijke omgeving van je tuin op deze pagina met bruine tuinbanken. We hebben ze in verschillende afmetingen en gemaakt van diverse materialen. Ontdek wat we allemaal voor je hebben en maak van je tuin of balkon een fijne plek voor ontspannen momenten.

16 Resultaten
Aanbevolen

16 Resultaten

Bruine tuinbanken die mooi opgaan in de omgeving

Als je je tuin zo natuurlijk mogelijk wilt maken, dan zijn bruine tuinbanken een goed idee. De kleur bruin gaat namelijk mooi op in de omgeving, waardoor het lijkt alsof de tuinbank echt bij de tuin hoort. Een aantal van de bruine tuinbanken die we verkopen zijn gemaakt van hout. Daarnaast hebben we tuinbanken van bamboe en zelfs van kunststof. Bamboe en hout zijn natuurlijke materialen en zijn daarom ideaal om in je tuin neer te zetten als je je buitenomgeving zo oorspronkelijk mogelijk wilt houden.

Een bruine kunststof tuinbank past qua kleur ook goed bij de tuin en het materiaal is bovendien onderhoudsvrij. Er wordt regelmatig gekozen voor bruine tuinbanken, omdat je het met een tuinbank in deze kleur eigenlijk niet fout kunt doen. Daarom hebben veel gerenommeerde merken tuinbanken in het bruin aan hun collecties toegevoegd. Denk aan Allibert, SenS-Line, Exotan en ons eigen merk Wehkamp Home.

Ontdek uiteenlopende soorten tuinbanken

De tuinbanken op deze pagina zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt daarom de tuinbank die je koopt perfect afstemmen op de grootte van je tuin of balkon. Houd ook rekening met het aantal mensen waarvoor de tuinbank geschikt is. Als je regelmatig bezoek hebt en het past, dan kun je beter een grotere tuinbank voor drie personen aanschaffen. Het aanbod bestaat uit klassieke bruine parkbanken en bruine tête-à-tête tuinbanken. Tête-à-tête tuinbanken bestaan uit twee stoelen met een handige tafel in het midden. We hebben ook bruine loungebanken, zodat je op een zomerse dag heerlijk comfortabel relaxt. Sommige tuinbanken worden inclusief kussens verkocht, maar er is ook een aantal tuinbanken waar de kussens niet bij inbegrepen zitten. Let daar dus goed op als je een bestelling plaatst.

Snel je nieuwe tuinbank in huis dankzij wehkamp

Wist je dat je een aantal van onze bruine tuinbanken morgen al in huis kunt hebben? Dus heb je morgen een vrije dag, dan geniet je misschien dan al heerlijk op je nieuwe bruine tuinbank.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help