Standenstoelen

Optimaal genieten van het mooie weer in je tuin, aan het strand of op de camping? Dan heb je een standenstoel nodig. In deze verstelbare tuinstoelen zit je gemakkelijk wanneer je een bordspelletje wilt spelen, een boek wilt lezen of even lekker languit wilt liggen met de ogen dicht.

10 Resultaten
Aanbevolen

10 Resultaten

Wat zijn tuinstoelen die verstelbaar zijn?

Verstelbare tuinstoelen worden ook wel tandenstoelen genoemd. Je past eenvoudig de rugleuning aan, waardoor je in één beweging kunt schakelen van rechtop zitten naar languit liggen. Kies je voor een verstelbare tuinstoel met voetensteun? Dan zit je lekker met de voetjes omhoog deze zomer. Parasol erbij en jij bent klaar voor het mooie weer.

Waar let je op bij aanschaf?

Let allereerst op welke standen de stoel je te bieden heeft. De meeste stoelen hebben een rugleuning die in ieder geval 45 graden naar achter kan hellen. Als je languit wilt kunnen liggen in je stoel heb je een model nodig waarbij de rugleuning verder omlaag kan.

Ook het gewicht en de afmetingen van de stoel tellen mee. Als je de standenstoel voor in de tuin koopt, is het wellicht minder belangrijk, maar als je het voor de tent op de camping wilt zetten, wil je een stoel die gemakkelijk mee te nemen is. Let tot slot op het gebruikte materiaal. Het materiaal van de zitting moet comfortabel zijn, in zekere mate weerbestendig en niet heet worden in de zon. Ook is het fijn als het ademende eigenschappen heeft, zodat je het niet te warm krijgt in je stoel.

Ruim aanbod tuinmeubelen

Wil jij tuinstoelen die verstelbaar zijn in je tuin halen? Wij hebben een ruim aanbod. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de stoel waarin jij optimaal van het zonnetje geniet dit jaar.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help