Parkbanken

Houd jij er ook zo van om even te gaan zitten op zo’n bankje in het park? Zet zo’n parkbank in je eigen tuin en je hebt op elk moment van de dag de gelegenheid om jezelf hier neer te vleien. Bij wehkamp hebben wij parkbanken van verschillende afmetingen en van diverse materialen. Koop jouw parkbank van ons eigen vertrouwde merk Wehkamp Home of van andere merken.

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

Geniet op elk moment van de dag op jouw eigen parkbank van wehkamp

Een parkbankje nodigt meteen uit om te gaan zitten. Wat is een parkbank? Een parkbank zie je op pleinen en in parken. De banken zijn een plaats om uit te rusten en te ontmoeten. Ook zorgen ze voor extra aankleding. Profiteer van deze voordelen in je eigen tuin. Terwijl je kinderen op de schommel zitten, klets jij bij met een vriendin op je eigen parkbank. ’s Ochtends geniet je van je eerste kopje koffie op je parkbank die je bijvoorbeeld tegen de muur van je huis geplaatst hebt. De banken zijn licht van gewicht en je kunt ze daarom makkelijk verplaatsen. Kleed de bank aan met tuinkussens in verschillende kleuren en prints en je creëert zo een knus hoekje.

Parkbanken in verschillende stijlen

Houd je van natuurlijke materialen? Kies dan voor een houten parkbank. Naast parkbanken waarbij de houtnerven nog te zien zijn, hebben wij ook parkbanken die bijvoorbeeld wit gebeitst zijn. Heb je een wit huis, dan staat zo’n witte houten parkbank prachtig bij jouw woning. Ben je op zoek naar een parkbank met een moderne uitstraling die je bijna het hele jaar door buiten kan laten staan? Een kunststof parkbank is het antwoord op jouw zoektocht. Niet alleen in materialen en kleuren is elke parkbank anders. Ook de uitstraling is gevarieerd. Zo vind je bij ons parkbanken die helemaal passen bij een landelijke sfeer en andere banken zijn een mooie aanvulling op een bohemian stijl. Ook als je niet zoveel ruimte hebt, past een parkbank prima in jouw tuin. Wij hebben al parkbanken met een lengte van 110 centimeter. Ook hebben wij ruime 3-zitsbanken waarop je gezellig met elkaar plaatsneemt.

Koop jouw parkbank van wehkamp in de sale

Ben jij op zoek naar een aantrekkelijke aanbieding? Houd de speciale sale pagina in de gaten. Ook onze parkbanken zijn regelmatig in de sale.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help