Houten ligbedden

Er is niets zo fijn als lekker ontspannen in je tuin – echt ontspannen, met de voetjes omhoog en een drankje binnen handbereik. Dit doe je op een houten ligbed. Op dit meubelstuk kun je rustig uren doorbrengen en genieten van je prachtige tuin of balkon. Ontbreekt zo’n meubel nog in jouw buitenleven? Tijd om er een te kopen, maar hoe kies je het perfecte ligbed?

4 Resultaten
Nieuwste collectie

4 Resultaten

Hoe kies je het perfecte ligbed?

Je eigen comfort is het belangrijkst. Bij wehkamp hebben we meerdere soorten ligbedden waar je heerlijk op ontspant. Sommige modellen zijn voorzien van een uitschuifbaar tafeltje, zodat je je drankje altijd binnen handbereik hebt. Er zijn exemplaren met rechte zittingen en rugleuningen en exemplaren die iets meer golving hebben. Wat vind jij het fijnst?

Moet je je ligbed zo nu en dan verplaatsen? Dan is het handig om voor een model met wieltjes te gaan. Je tilt het houten ligbed aan het voeteneind op en rolt het meubelstuk eenvoudig naar je favoriete plek in de schaduw of de zon.

Waarom ligbedden van hout kiezen?

Ligbedden van hout gaan lang mee. Hout is een duurzaam materiaal en dit maakt het erg geliefd. Is de kleur vervaagd of is het hout beschadigd? Met wat lak, beits of olie maak je je meubelstuk snel weer als nieuw. Hout is in veel tuinen terug te vinden, omdat mensen vaak dol zijn op de natuurlijke uitstraling die het toevoegt aan hun stukje grond. Hoewel hout mooi is en lang meegaat, is het wel goed om er rekening mee te houden dat het vrij veel onderhoud vergt. Ligbedden van hout moeten goed schoon blijven en ze kunnen minder goed tegen zon en regen dan ligbedden van kunststof.

Waarom een ligbed toevoegen aan je tuin?

Of je nu voor een ligbed van hout, een kunststoffen ligbed of een bamboe ligbed gaat, ze bieden je allemaal dezelfde voordelen. Zo zijn ze heerlijk comfortabel. Wie wil nu niet languit in zijn eigen tuin kunnen liggen? Het is ook gezellig, vooral als je twee of meer ligbedden hebt. Met je beste vriendin een drankje doen in je tuin of op je balkon is immers veel leuker als je beiden met je voeten omhoog kunt zitten.

Ontbreekt het ligbed nog aan jouw tuin? Daar is gelukkig iets aan te doen. Neem een kijkje in ons assortiment. Wij hebben voor iedereen het perfecte ligbed van hout.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.