Houten hoek loungesets

Ben je op zoek naar een ruime, authentieke loungebank waarop je met je hele gezin gezellig samen tijd kan spenderen? Kies dan voor een van onze houten hoek loungesets. Een hoek loungeset heeft meerdere zitplekken en straalt comfort uit. Bovendien geeft het hout een prachtig landelijk karakter aan je tuin.

11 Resultaten
Aanbevolen

11 Resultaten

Creëer de ultieme loungehoek met een houten hoek loungeset

Met een hoek loungeset maak je van je tuin een warme en gezellige zithoek. Deze comfortabele loungebanken zijn namelijk speciaal ontworpen voor de hoeken van je tuinterras. Met dit soort loungeset benut je de ruimte van je tuin optimaal en creëer je de ideale plek om urenlang met je vrienden te borrelen.

Een van de populairste materialen voor een hoek loungeset is hout. Hout is een klassiek materiaal dat een erg natuurlijke uitstraling aan je tuin geeft. Het combineert prachtig met het groene gras en de kleurrijke bloemen. Met een houten hoek loungeset creëer je een prachtig geheel waar je dagelijks van wilt genieten.

Houten loungebanken moeten wel goed onderhouden worden. De diverse weersomstandigheden kunnen hout al snel beschadigen. We raden je aan om de houten loungeset na aankoop met een beschermende olie te behandelen. Op deze manier blijft het hout er voor lange tijd als nieuw uitzien en gaan je meubelen veel langer mee.

Hoek loungesets voor kleine en grote tuinen

Elke tuin is anders en we bieden daarom diverse houten hoek loungesets aan. Voor kleinere tuinen beschikken we over een hoek loungeset voor vier tot zes personen. De banken zijn gemaakt van het stevige acaciahout en zien er erg stoer en elegant uit. De meeste loungesets komen met een bijbehorende loungetafel.

Voor grote tuinen stellen we een grotere loungeset voor. Deze sets bestaan uit een houten loungetafel, een loungebank en een extra houten loungestoel. Het grote voordeel van deze modellen is dat je de set volledig naar jouw smaak inricht. Je kunt de hoekbank met de loungestoel uitbreiden of de stoel los bij de overige meubelen plaatsen.

Ontspan vandaag nog op je nieuwe houten hoek loungeset van wehkamp

Een houten hoek loungeset is een stijlvolle aanvulling voor je tuin. Deze loungebanken zijn ontzettend comfortabel en erg functioneel. Met een hoek loungeset kan je je volledig ontspannen in je tuin, alleen of met je hele gezin. Bij wehkamp vind je houten hoek loungesets van de allerbeste kwaliteit. Bekijk ons hele assortiment nu nog en maak snel een keuze.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.