Tuininrichting

Ben jij regelmatig in de tuin te vinden? Houd je van tuinieren en heb je echte groene vingers of geniet je het liefst op een heerlijke loungestoel ontspannen van de zon? Wat voor tuinliefhebber je ook bent, bij wehkamp hebben wij alles voor de tuininrichting. Koop bij ons onder meer je buitenlampen, tuinhaarden, opbergboxen en kweekkassen.

182 Resultaten
Aanbevolen

182 Resultaten

De tuininrichting van wehkamp biedt alles wat je nodig hebt in de tuin

Je hebt vast nagedacht over de inrichting van je tuin. Nu we steeds meer tijd doorbrengen in onze tuin en het buitenleven belangrijker wordt, besteden we ook meer aandacht aan de tuininrichting. Bij wehkamp hebben wij diverse producten die perfect passen in jouw tuin. Houd jij het ook buiten graag een beetje opgeruimd? Onze opbergboxen zijn ideaal. Wij hebben deze opbergboxen in verschillende afmetingen. De boxen zijn ideaal om het buitenspeelgoed van je kinderen in op te ruimen, de tuinkussens of het tuingereedschap. Zo blijven je spullen droog en vrij van schimmel. Wil je nog wat meer opbergruimte? Kies dan voor een berging van wehkamp.

Sfeer in je tuin met de tuininrichting van wehkamp

Verlichting in je tuin heeft verschillende doelen. Verlichting zorgt voor veiligheid in het donker en voorkomt dat je struikelt. Het geeft sfeer en bij het juiste licht kan je zelfs nog een boek lezen onder de sterrenhemel. Het licht van een gaslantaarn ziet er prachtig uit in het donker. Ben je op zoek naar buitenlampen die je aan je huis kunt bevestigen om bijvoorbeeld ook inbrekers mee af te schrikken? Neem dan zeker eens een kijkje in onze uitgebreide collectie buitenlampen die ook nog eens passen bij de stijl van jouw woning. Niet alleen sfeervolle verlichting, maar ook warmte, dat bieden onze tuinhaarden. Kan jij niet genoeg krijgen van het buiten zitten, maar wordt het ’s avonds wel koud? Onze terrasverwarmers zijn de oplossing.

De grote diversiteit van de tuininrichting van wehkamp

In onze collectie tuininrichting is zoveel te vinden. We hebben onze kweekkassen nog niet eens genoemd, die je gebruikt om je stekjes in op te kweken en later uit te zetten in de tuin. Na al dat tuinieren heb je wel wat ontspanning verdiend en dat doe je in een jacuzzi. Wij hebben verschillende opblaasbare jacuzzi’s die je makkelijk opzet, vult en verwarmt. Een fantastisch tuinseizoen start bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën