Tuininrichting

485 resultaten
aanbevolen

485 resultaten

Maak van je tuin een paradijsje met wehkamp

Een tuin is meer dan een buitenruimte. Het is een plek waar je geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft en even helemaal tot rust komt. Wil jij je tuin omtoveren tot een echt paradijsje? Dan helpen wij je graag. Bij wehkamp shop je alles voor een fijne tuin.

Van buitenlampen tot opbergboxen

Planten, bomen en bloemen spelen de hoofdrol in je tuin. Maar dit betekent niet dat je klaar bent als je wat groen en bont hebt gekocht. Nee, je maakt je tuin pas echt gezellig met de juiste tuininrichting. Wij verkopen allerlei items om je tuin nog gezelliger te maken. Denk hierbij aan buitenlampen, terrasverwarmers en gaslantaarns, maar ook aan praktische items als opbergboxen en bergingen. Wat je ook nodig hebt om jouw tuin tot een paradijsje te maken: je vindt het bij wehkamp.

Je tuin inrichten met onze tuininrichting tips

Een kleine tuin inrichten, hoe doe je dat nu eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat een grote tuin er toch gezellig uit ziet? Je leest het in onze tuininrichtingen tips.

  1. Een kleine tuin? Prop deze niet helemaal vol. Koop lange planten en zet deze tegen de wanden of schuttingen aan. Zo heb je toch veel groen in de tuin, zonder dat je tuin bomvol staat.
  2. Inkijk in de tuin kun je verminderen door een hoge schutting te plaatsen. Houd je meer van groen? Neem dan een pergola met klimplanten of investeer in een mooie boom.
  3. Breng hoogteverschil aan in de tuin om deze net wat spannender te maken. Bijvoorbeeld met een veranda of juist met een zitkuil. Ook geschikt voor kleinere tuinen!
  4. Een grote tuin? Neem vooral grote planten die weinig onderhoud nodig hebben. Zo ziet je tuin er altijd lekker groen uit, zonder dat je wekelijks aan de slag moet met een heggenschaar.
  5. Heb je kinderen en ben je gezegend met een grote tuin? Neem dan een grasveldje. Leuk voor de kids en prima voor de opvulling van jouw grote stuk grond.
  6. Geef je tuin wat meer diepte door een schutting met neutrale kleur te plaatsen. Een donkere schutting of hoge haag maakt je tuin optisch kleiner. Niet slim dus!
  7. Een smalle, lange tuin kun je het beste opdelen. Maak bijvoorbeeld een zithoek, plant een paar leuke planten en bloemen en sluit de tuin af met een boompje.
  8. Een groot dierenliefhebber? Houd hier rekening mee bij het kopen van bloemen, planten en bomen.
  9. Denk ook aan de avonduren in de tuin. Koop bijvoorbeeld een terrasverwarmer, zodat je ook ‘s avonds lekker van je tuin kunt genieten.

De finishing touch met wehkamp

Ben je al aardig tevreden over je tuin, maar is er nog wel ruimte voor verbetering? Wij helpen je graag om je tuin echt af te maken. Bekijk de producten in onze tuincollectie en bestel jouw favoriete items direct online.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.