Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Tuin & klussen

Schuurmachines

Als je het echt glad wilt hebben zonder nodeloos veel tijd kwijt te zijn, heb je een goede schuurmachine nodig. Zoals de bandschuurmachines, delta schuurmachines, excentrische schuurmachines, vlakschuurmachines en handpalmschuurmachines van merken als Black+Decker, Bosch, Makita, Dremel, Skil en EInhell. Schuur ze!

sorteren

40 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Schuurmachines

Je herkent het vast: het is tijd om bijvoorbeeld de deuren of kozijnen van je huis opnieuw te schilderen. Dat betekent dus dat eerst alle bestaande verf van het hout afgehaald moet worden, zodat je zeker weet dat het onderhoud goed gebeurd. Wij hebben de schuurmachines die je daarbij goed van pas komen. Je kunt natuurlijk ook alles met de hand schuren, maar een machine neemt je het werk uit handen, zodat het sneller en makkelijker gaat. Van klein tot groot, al onze schuurmachines zijn handig in het gebruik. Topmerken als Bosch, Makita en Black+Decker vind je in ons assortiment. Jouw ideale schuurmachine zit er vast en zeker tussen. Je kunt eenvoudig selecteren op je favoriete merk en het soort apparaat dat je wilt. Zelfs op je budget kun je een voorselectie maken. Verschuif de prijsbolletjes en je houdt vanzelf de schuurmachines over die binnen jouw prijsrange vallen. Profiteer van de goede prijs/kwaliteitverhouding en service die wehkamp je te bieden heeft!

Verschillende soorten schuurmachines

We hebben allerlei typen schuurmachines voor je geselecteerd. Met een vlakschuurmachine kun je heel makkelijk grote, vlakke oppervlakten bewerken. Denk daarbij aan je kozijnen, tafels of deuren. Een bandschuurmachine is ook geschikt voor vlakke oppervlakten, maar hij maakt gebruik van een soort rupsband die ronddraait over twee rollen. De excentrische schuurmachine is cirkelvormig en maakt snel draaiende beweging in combinatie met een excentrische beweging. Als je snel en grof schuurwerk hebt, dan is dit een ideaal apparaat. Verder zijn er nog deltaschuurmachines die door hun vorm (een gebogen driehoek) handig in hoeken kunnen schuren. Een handpalmschuurmachine past precies in je hand en een multischuurmachine is van alle markten thuis.