Carkits

22 resultaten
aanbevolen

22 resultaten

Veilig onderweg met een carkit voor de auto

Tegenwoordig willen we altijd en overal bereikbaar zijn. Dat wordt ons ook zeker niet moeilijk gemaakt met de elektronica van tegenwoordig. Wil je veilig en verantwoord bellen en gebeld worden in de auto? Dan kun jij niet zonder carkit. Een kleine investering om gevaarlijke situaties en een hoge boete te voorkomen. Bekijk ons ruime aanbod.

Een carkit voor handsfree bellen in de auto

Zit je net achter het stuur van de auto en terwijl je de oprit afrijdt, wordt je gebeld. Geen tijd om de auto stil te zetten en toch nieuwsgierig? Soms is de verleiding te groot om dan toch de telefoon te pakken en op te nemen. Met een draadloze carkit kun je bellen en rijden tegelijk, zonder gevaar en zonder torenhoge boete. Met een bluetooth carkit heb je geen gedoe met snoeren. Bovendien heeft elke telefoon tegenwoordig wel bluetooth, en dus past ieder toestel op de bluetooth carkit. Combineer je telefoon carkit met een autolader voor de telefoon en je toestel raakt nooit leeg. Met een USB autolader kun je deze eenvoudig op de USB aansluiting van je auto of radio aansluiten. Let op, ook met een draadloze carkit is het belangrijk alleen gesprekken te voeren waarbij je je aandacht volledig op het verkeer kunt richten.

Een telefoonhouder voor de auto voor ieder toestel

Wissel je regelmatig van toestelmerk, dan heb je geen zin om steeds weer een telefoonhouder voor de auto te kopen. In dat geval kun je kiezen voor een universele carkit. Deze universele smartphone houder voor de auto werkt vaak met verschuifbare klemmen. Hierdoor passen vrijwel alle gangbare merken in de houder. Een slimme en voordelige keuze dus.

Een carkit voor de auto kopen bij wehkamp

Wil je veilig de weg op én bereikbaar blijven? Dan heb je echt een carkit nodig. Gelukkig vind je bij wehkamp diverse modellen. Hierdoor is er altijd wel een carkit te vinden die bij je type toestel en – ook niet geheel onbelangrijk – binnen je budget past. Gebruik de zoekfilters op de site om snel een keuze te maken. Selecteer de kenmerken waar je telefoonhouder aan moet voldoen en er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Wehkamp laat je nooit lang op je carkit wachten. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.