Loopauto's

Wanneer je kindje kan zitten en rondkruipen gaat het langzaam op ontdekkingstocht en wat is er nou leuker dan rondrijden op een loopauto? Voor de allerkleinsten is het leuk om rondgereden te worden en als ze iets groter worden kunnen ze zelf oefenen met sturen en afzetten, natuurlijk met een botsing af en toe maar ze zullen snel genoeg zelf rondrijden! Bekijk hier ons grote assortiment loopauto's.

28 resultaten
aanbevolen

28 resultaten

Loopauto

Elk kind wil zich graag snel voortbewegen. Zodra ze kunnen lopen, is rennen de logische vervolgstap. En ze blijven rennen tot ver in hun tienerjaren. Maar het is nog mooier om je voort te bewegen op een andere manier. Loopauto’s zijn vaak één van de eerste stappen die op dit vlak worden gezet. Die zijn immers veilig om mee te oefenen. Ze hebben in de meeste gevallen een laag zwaartepunt en zorgen ervoor dat je wel vast kunt oefenen met sturen. Mocht je bijna ergens tegenop rijden, dan is dat een leermoment voor wanneer je echt aan het verkeer gaat deelnemen. Kortom, loopauto’s combineren het nuttige (namelijk leren om je in het verkeer te gedragen) met het aangename (lekker spelen!). In ons assortiment vind je vast en zeker de loopauto die bij je past. Selecteer op basis van je favoriete merk, de kleur van de auto of het budget dat je beschikbaar hebt. Je weet dat je altijd kunt vertrouwen op een goede prijs/kwaliteitverhouding en optimale service. Dat is waar wehkamp om bekend staat!

Snel en eenvoudig een loopauto bestellen

Als je eenmaal hebt gekozen welke van onze loopauto’s ideaal is voor jouw kind, is het bestellen een fluitje van een cent. Het hele proces is erop gericht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Maar goed, dan moet je wel eerst weten welk type je wilt. Het topmerk Little Tikes is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van loopauto’s in allerlei soorten en maten. De modellen worden steeds beter, veiliger en duurzamer. Kijk eens rond welke bij jouw kind past!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.