Loopauto's

Wanneer je kindje kan zitten en rondkruipen gaat het langzaam op ontdekkingstocht en wat is er nou leuker dan rondrijden op een loopauto? Voor de allerkleinsten is het leuk om rondgereden te worden en als ze iets groter worden kunnen ze zelf oefenen met sturen en afzetten, natuurlijk met een botsing af en toe maar ze zullen snel genoeg zelf rondrijden! Bekijk hier ons grote assortiment loopauto's.

16 Resultaten
Aanbevolen

16 Resultaten

Als ze er maar op vooruit of achteruit kunnen

Kindjes vinden het geweldig om zo snel mogelijk van A naar B te komen. Daarom houden ze ook zo van rennen! Behalve rennen vinden ze voortbewegen op andere manieren ook altijd leuk om te doen. Loopfietsjes, driewielers en loopauto's zijn daarom altijd een schot in de roos.

Hoera! Loopauto voor 1 jaar

Op deze pagina hebben we de meest geweldige loopauto's bij elkaar verzameld. Loopauto's zijn ideaal voor de allerkleinsten vanaf ongeveer 1 jaar. Kleine kinderen kunnen zo leuk met loopauto's spelen omdat dit speelgoed dankzij de stabiliteit van het wagentje veilig is om mee te oefenen. Een dreumes kun je dus beter een loopautootje geven in plaats van een loopfietsje. Een ander voordeel is dat je kindje leert om te sturen, uit te kijken voor stilstaande objecten en oefent om goed op het autootje te blijven zitten. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heerlijk speelgoed om er elk moment van de dag bij te pakken en lekker ongedwongen mee te spelen.

Welk loopautootje gaat het worden?

Een loopauto kopen betekent dat je moet gaan kiezen tussen heel veel verschillende soorten autootjes. Zo hebben we een prachtige retro loopauto van het merk Little Dutch en is ook de plastic loopauto van VTech super leuk speelgoed voor je kindje. Houd je van houten speelgoed? Dan kun je een houten loopwagen van Label Label Wood kopen en het merk Little Dutch heeft ook een houten speelgoed loopauto in de collectie.

Loopauto voor een meisje of voor een jongen

Natuurlijk kunnen ook meisjes prima met een loopauto spelen. We hebben daarom voor zowel jongens als meisjes loopauto's te koop. Door de verschillende keuzemogelijkheden en de eenvoud van het bestellen bij wehkamp is het niet alleen geweldig voor je kindje om een auto om mee te lopen te krijgen, maar is het ook voor jou als ouder of verzorger leuk om een loopautootje uit te zoeken.

Speelgoed kopen bij wehkamp? Ervaar de voordelen!

Je hebt dus genoeg keuzemogelijkheden bij wehkamp, maar daarnaast betekent een loopauto kopen in onze webshop ook nog eens dat je je bestelling de volgende dag al in huis hebt. Bovendien zijn bij bestellingen van meer dan 20 euro de verzendkosten helemaal gratis en ook voor retourneren bij wehkamp hoef je niet te betalen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help