Skelters

Voor de echte racefanaten, trapskelters, traptrekkers en speelauto’s met een accu. Voor de grote jongens en meiden hebben we skelters om lekker vaart te maken en voor de kleinsten tractors, motors en auto’s om mee rond te crossen. Voor de kleinste diva’s hebben we zelfs een heuse hello kitty quad op accu.

38 Resultaten
Aanbevolen

38 Resultaten

Skelters

Het mooie aan skelters is dat ze kinderen hetzelfde gevoel van vrijheid en snelheid geven als auto’s en motoren doen voor volwassenen. Een zelfbedachte turbo, scheuren door de bochten en slippend tot stilstand komen: met een skelter kan het allemaal. Doordat skelters worden aangedreven door de tomeloze energie van kinderen, hebben ze geen motor nodig. Kijk eens in ons assortiment als je op zoek bent naar een mooi exemplaar voor je kind. Je zult hem of haar geen groter plezier doen dan met een echte, eigen skelter van topkwaliteit!

Verschillende soorten skelters

In 1962 werd de skelter geïntroduceerd door de Duitse fabrikant Heinz Kettler. Zijn merknaam siert nog steeds vele soorten skelters. En nog altijd staat dit merk bekend om zijn hoogwaardige producten. Frames van staalbuis en een polyerstercoating die krasvast is, meervoudig verstelbare kuipstoelen, kantelvrije trapassen en handremmen die werken op beide achterwielen zijn de belangrijkste specificaties die gelden voor de skelters van Kettler. Maar er zijn ook andere merken die flink aan de weg timmeren. Triker is daar een goed voorbeeld van. Zo heeft de Triker Pro 100 een uniek stuurmechanisme, waarbij je met je lichaam het voertuig scherp een bocht kunt laten nemen. We hebben skelters voor allerlei leeftijden, van 3 tot 5, van 5 tot 9 en vanaf 9 jaar. Uiteraard zijn ze allemaal aangepast aan de manier waarop kinderen van die respectievelijke leeftijden omgaan met hun speelgoed. Ook het gewicht speelt daarbij een rol. Bij de verschillende producten kun je zien voor welke leeftijd en voor welke gewichtsklasse de skelters zijn gemaakt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help