Vloerpuzzels

Ga maar lekker op de grond zitten en pak er samen een grote puzzel bij. Vloerpuzzels zijn hier zeer geschikt voor, want deze grote legpuzzels hebben wel wat ruimte nodig. Kinderen vinden het erg leuk om met de grote, robuuste stukken in de weer te zijn. Er zijn verschillende vloerpuzzels met leuke, uitdagende afbeeldingen.

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Vloerpuzzels

Je kindje is gek op puzzelen, maar houdt niet van kleine stukjes. Bovendien is spelen op de grond voor kleine kinderen vele malen leuker dan aan die hoge tafel. Daarom kies je voor vrolijke, robuuste vloerpuzzels. Ga lekker op de grond zitten, leg de stukken uit en puzzel samen de leukste afbeeldingen in elkaar.

Puzzelen op de vloer

De vloerpuzzels in onze collectie bestaan uit 12 tot 35 puzzelstukken. Ga mee op avontuur met Dora of puzzel je lieve vriendje Bumba in elkaar. De vrolijke afbeeldingen zijn kleurrijk en eenvoudig. Dit laatste maakt het voor kleine kinderen een stuk overzichtelijker om alles aan elkaar te leggen. Bovendien valt er op de afbeeldingen heel wat te zien. Tel de vissen, maak een verhaaltje over de boerderij of ga op avontuur met prinsessen.

Grote stukken

Kleine kinderen tussen de één en drie jaar hebben kleine handjes. De fijne motoriek is nog volop in ontwikkeling. Daarom zijn de vloerpuzzels met grote stukken extra fijn. Kleintjes kunnen de grote stukken namelijk wel goed oppakken en in elkaar leggen. Op de vloer creëer je een veilige en leuke speelomgeving voor je kleintje. Net als de blokpuzzels vormeen vloerpuzzels die zijn opgelost een leuke afbeelding.

Lekker puzzelen

Maak vandaag nog een keuze uit het assortiment vloerpuzzels en jullie kunnen de volgende werkdag al aan de slag. Bij besteding vanaf 20.- is de verzending gratis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help