Zwarte krukjes

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Een stijlvolle inrichting met een klein zwart krukje

Heb jij een heel uitgesproken smaak of kies je voor een veilige inrichting in huis? Door te kiezen voor meubels die aan je persoonlijke smaak voldoen, zorg je voor een woonkamerstijl waar je je in thuis voelt. Dat kan al met subtiele decoratieve krukjes, maar ook met krukjes die net zo praktisch als decoratief zijn. Als er dan een kleur is die overal bij past, dan is het wel zwart. Welk model kies jij, een zwart houten krukje, een krukje van zwart metaal of liever een kaptafel krukje in zwart? Bij wehkamp heb je in ieder geval eindeloos veel keuze.

Diverse uitvoeringen van een zwart krukje

Een krukje kan op veel manieren de uitkomst bieden. Zijn alle stoelen bezet en heb je nog een zitplaats nodig voor je gasten? Een krukje is zo bijgeschoven. Ook bij een moment voor jezelf met make-up en nagels kun je wel een kaptafel krukje in zwart gebruiken. Zo'n laag zwart krukje is in meerdere opzichten ideaal. Het is namelijk ook heel makkelijk bij de salontafel te schuiven als je lekker voor de tv je maaltijd eten wilt. Bekijk ook zeker de modellen van het houten krukje met zwarte poten.

Een klein zwart krukje kopen bij wehkamp

Een zwart houten krukje, een krukje van zwart metaal of een laag zwart krukje; bij wehkamp slaag je altijd. Met de handige zoekfilters kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Selecteer kenmerken als materiaal, hoogte en merk en je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Zorg jij ervoor dat we vandaag nog je bestelling hebben ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat je krukje de volgende dag wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.