Merken

Speedo

Speedo is sinds 1928 het meest innovatieve zwemkleding merk voor elk type zwemmer. Speedo wil dat iedereen moet kunnen genieten van de vrijheid van het water. Daarom gebruikt Speedo diverse materialen ...

95 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Speedo badpakken dames

Je kan verschillende redenen hebben om een badpak te dragen in plaats van een bikini. Je vindt het bijvoorbeeld lekkerder zitten, je kan er beter mee duiken of je vindt het mooier staan. Eén ding is zeker: met Speedo badpakken voor dames doe je altijd een goede aankoop. Het merk staat bekend om zijn sportieve badkleding van hoge kwaliteit, maar volgt ook de mode. Dat zie je terug in deze collectie Speedo badpakken.

Speedo badpakken dames: basis- en felle kleuren

Kenmerkend aan de collectie Speedo badpakken is het gebruik van de basiskleuren zwart en blauw, naast felle en vrolijke kleuren zoals roze en geel. Ook de vormen zijn divers. Ga bijvoorbeeld voor een elegant spaghettibandje of voor een badpak met een stevige elastieken band. Maak je outfit helemaal sportief met de Speedo sportaccessoires.

Vorm- en kleurvast

Speedo is gespecialiseerd in de productie van badkleding. Ze behandelen alle Speedo badpakken met Endurance, een chloorbestendig en daardoor kleurvast materiaal. Voor Speedo badpakken voor dames betaal je wellicht wat meer dan voor een merkloos badpak, maar je krijgt wel extra waar voor je geld. Met de Speedo badpakken kan je door de hoge kwaliteit namelijk langer genieten van je zwemkleding. De pasvorm blijft goed en de kleur blijft behouden.

Bij wehkamp bestel je Speedo badpakken eenvoudig en snel online. De Speedo badpakken voor dames kan je thuis rustig passen. Ben je niet tevreden? Dan kan je ze zonder gedoe gratis retourneren.