Merken

Plus-Plus

Plus-Plus is een bekend speelgoedmerk, en maakt educatief en kleurrijk speelgoed. Het speelgoedmerk richt zich op kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar. De bouwstenen van Plus-Plus s ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Plus-Plus

Voor kinderen is spelen uiterst belangrijk. Spelenderwijs leren kinderen het meest. Logisch dat jij je zoon of dochter een verjaardagscadeau geeft dat hier rekening mee houdt. Met Plus-Plus kies je voor kleurrijk speelgoed met een educatief karakter. Dit speelgoed is niet alleen leuk om cadeau te geven bij een kinderverjaardag. Je kan het ook geven na het behalen van een zwemdiploma of het voltooien van de avondvierdaagse. Door je waardering uit te spreken voelt een kind zich gezien en gehoord, en jij hebt iets om trots op te zijn.

Plus-Plus bij wehkamp

Wehkamp heeft een verrassende speelgoedcollectie van Plus-Plus in het assortiment. De rubberachtige textuur van de blokjes voelt prettig aan en is daardoor ook geschikt voor jongere kinderen. De bouwsteentjes zijn eenvoudig in elkaar te schuiven, waardoor de mooiste kunstwerken ontstaan. Speelgoed van Plus-Plus voldoet aan de hoogste Europese normen en is er in alle denkbare kleuren. De educatieve blokjes mogen daarom niet ontbreken op de kinderkamer.

Nog meer speelgoed

Voor peuters kan je met ons aanbod