Merken

Nintendo

Nintendo is een van de grootste producenten op hardware en software voor verschillende spelsystemen zoals de Nintendo 2DS of de Nintendo Switch. Nintendo bracht het eerste draagbare spelsysteem uit: d ...

69 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nintendo

Soms wil je je even terugtrekken in een fantasiewereld. Of je wil samen met vrienden gamen en lol maken. Nintendo heeft spelletjes waarmee je als speler nieuwe werelden kan verkennen en mysteries kan ontrafelen. Daarnaast kan je je helemaal uitleven met creatieve en sportieve spellen of partyspellen. Leuk voor jong en oud, vernieuwend en goed voor unieke ervaringen.

De nieuwste systemen en spelletjes

Bij wehkamp vind je de bekendste Nintendo-systemen, waaronder de draagbare Nintendo Switch en de Nintendo 2DS (XL), de goedkopere versie van het 3DS-systeem. Ons grote assortiment met nieuwe en klassieke games biedt ten slotte veel spelletjes voor de Wii en de Wii U.

Switchconsole voor onderweg en thuis

De Nintendo Switch is een flexibele spelcomputer waarmee je overal kan gamen en contact maken met je gezin of vrienden. De Switch sluit je aan op je tv, zodat je samen met anderen thuis kan gamen. Geen tv bij de hand? Dan klap je het scherm uit en speel je met de losse controllers samen aan tafel. Het systeem is ook als handheld spelcomputer te gebruiken. Ideaal voor als je op reis gaat met je kinderen.

Van kaartspel naar spelcomputer

Het Japanse Nintendo is al actief in de spelletjeswereld sinds 1889. De onderneming startte zijn activiteiten met traditionele, handgemaakte kaartspellen. Vanaf de tweede helft van de 20ste eeuw richtte het bedrijf zich op het maken van speelgoed en videospellen. Inmiddels zijn de consoles en spelletjes van bekende series als Pokémon, Zelda en Mario over de hele wereld een enorm succes.

Koop Nintendo bij wehkamp en beleef geweldige avonturen. Voor 23:59 uur bestellen betekent dat je je aankoop morgen al in huis hebt.