Merken

Mio Technology

Ga je op reis of zit je voor je werk vaak in de auto? Dan vormen de dashcams en gebruiksvriendelijke navigatiesystemen van Mio Technology de ideale partner voor onderweg. Bekijk onze Mio Technology na ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Mio Technology

Je hebt al jaren je rijbewijs en je hebt veel rijervaring. Hoewel je dus geen beginneling bent, wil je toch graag zo veilig en efficiënt mogelijk rijden en gebruikmaken van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Met een dashcam van Mio Technology kan je je ritten vastleggen en ben je goed voorbereid op incidenten. Met een modern navigatiesysteem van dit merk heb je bovendien de beste routes en hulpsystemen die je ondersteunen tijdens het rijden en parkeren.

Camera’s en autonavigatie

Onze Mio Technology videocamera’s zijn compact en voorzien van mogelijkheden als een fotofunctie, een microfoon of een flitspaalmelder. De autonavigatiesystemen hebben schermen in verschillende formaten, zoals 5,0 inch en 6,2 inch. Maak je keuze uit systemen met parkeerhulp, rijbaanbegeleiding of met waarschuwingsfuncties bij gevaar. Er zijn ook modellen die navigatie en dashboardcamera combineren.

Veilig en plezierig rijden

Sinds 2002 maakt het Taiwanese bedrijf Mio artikelen die de veiligheid en het welzijn van weggebruikers vergroten. De navigatieapparatuur van Mio Technology is eenvoudig in gebruik en geeft je de mogelijkheid om gratis je kaarten te updaten. Naast navigatiesystemen voor auto’s zijn er ook modellen die geschikt zijn voor grote voertuigen en auto’s met een caravan. Dit populaire merk is wereldleider op het gebied van autovideorecorders.

Ben je op zoek naar een trouwe metgezel op de weg? Bestel Mio Technology dan voor 23:59 uur bij wehkamp en ontvang je aankoop de volgende werkdag al. Geniet van een betrouwbare navigatie en een onbezorgde reis met Mio.