Jurken & rokken

Wil je je huis zo efficiënt mogelijk reinigen? Met Ecovacs laat je dit door een intelligente robot doen. Op een tijd die jou uitkomt en ook als je niet thuis bent. Bekijk onze krachtige Ecovacs robotstofzuigers en geniet van een schoon en fris huis als je thuiskomt van je werk.

Andere klanten kochten of bekeken

Ecovacs

Dat tevreden gevoel als je net je hele huis hebt schoongemaakt: wat ziet je interieur er weer netjes uit na het stofzuigen en ramen lappen. Maar waarom is alles weer zo snel vuil? Dierenharen, modder op het tapijt, stof in de gang. Met Ecovacs programmeer je je robotdweilstofzuiger via een app en laat je elke dag automatisch je vloer schoonmaken. Ook voor het reinigen van je ruiten heeft dit merk een slimme robot.

Robots voor de reiniging van je vloer en ruiten

Ecovacs heeft een breed assortiment robotstofzuigers. Afhankelijk van het model zijn ze geschikt voor het vegen, stofzuigen, dweilen en drogen van een harde vloer en het grondig stofzuigen van een tapijt met een bepaalde hoogte. Er zijn basismodellen en modellen met extra functies, zoals de mogelijkheid om zichzelf te legen. Je plant zelf een reinigingstraject in dat past bij je huis. Onze Ecovacs robotruitenreinigers lappen en zemen je ramen en reinigen bovendien glazen deuren en een douchecabine.

Efficiënte robotstofzuigers

Met Ecovacs vloerreinigers kan je ook de haren van je huisdieren opzuigen. De stofzuigers hebben een laag geluidsniveau en zijn veelal in staat om op verschillende manieren je vloer te reinigen. Zo kan een robotstofzuiger van dit merk ook randen schoonmaken en intensief schoonmaken op plekken die extra vuil zijn. Het apparaat vermijdt obstakels en de trap.

Met deze gebruiksvriendelijke schoonmaakrobots bespaar je veel tijd. Bestel Ecovacs bij wehkamp, dan bezorgen wij snel bij je thuis. Laat je robot het werk maar opknappen!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.