Jurken & rokken

Het ondergoed van Calvin Klein heeft een bijna iconische status bereikt in de sector. Calvin Klein staat voor kwaliteit, een exacte pasvorm en een zelfverzekerde lifestyle. Ook Calvin Klein kinderondergoed draagt dezelfde waarden en eigenschappen uit. Op zoek naar kinderondergoed dat perfect zit voor jouw kleine engel/duivel? Calvin Klein heeft het antwoord voor je klaar.

Andere klanten kochten of bekeken

Calvin Klein kinderondergoed

Ondergoed is iets waar vaak veel te weinig bij stilgestaan wordt. Toch is dat niet echt logisch: het is het kledingstuk bij uitstek dat in contact komt met jouw lichaam. Het is ook het kledingstuk bij uitstek waarbij een slecht zittende pasvorm wel extra vervelend aanvoelt. Wat betekent dat concreet? Dat de nodige kwaliteit qua ondergoed wel wenselijk is en dat is een gegeven dat nog extra belangrijk is bij kinderondergoed. De kinderhuid is gevoeliger dan de huid van volwassenen en je wilt toch ook dat jouw kind goed in zijn of haar vel zit met passend ondergoed? Calvin Klein kinderondergoed biedt de kwaliteit en pasvorm die je zoekt.

Meisjes en jongens

Calvin Klein kinderondergoed is beschikbaar in diverse maten en in heel wat modellen. Zo zijn er in het assortiment bij wehkamp ook Calvin Klein bh tops terug te vinden, net als boxershorts. Of jouw kind nu een meisje of een jongen is: er valt altijd wel iets geschikts te vinden.

Mag er wat kleur zijn?

Calvin Klein kinderondergoed heeft natuurlijk ook heel wat exemplaren met de iconische klassieke look: een effen kleur met de naam Calvin Klein prominent in de band. Voor kinderen mag er toch echter wat meer kleur zijn? Je kunt dan ook kiezen tussen de klassieke look of toch een leuke print.

Calvin Klein kinderondergoed kopen bij wehkamp? Gemakkelijk en snel en bovendien kan je ontzettend eenvoudig betalen in onze beveiligde omgeving.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.