Merken

bébé-jou

Profiteer nu van 15% korting op alles van Bébé-jou, Luma en Koelstra. Van luieremmer tot badje en van kinderwagen tot slabbetje. Je kunt naast de aanbiedingen op de beurs ook online bij wehkamp nog pr ...

95 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bébé-jou babydoekjesboxen

Je kent het vast wel: op de een of andere manier is jouw kleine uk er weer in geslaagd om het hele gezichtje vol te krijgen tijdens het eten. Gelukkig zijn er dan vochtige doekjes om dit en ander vuil snel schoon te maken. Het probleem? Een vochtig doekje is enkel effectief als het ook vochtig blijft. Om dit te verzekeren zijn er de bébé-jou babydoekjesboxen om veilig en netjes de babydoekjes in op te bergen. De doekjes drogen niet alleen niet uit, maar bovendien kunnen de kinderen er niet bij komen en ziet het er nog eens ontzettend leuk uit ook!

Kies jouw kleur

De bébé-jou babydoekjesboxen komen in verschillende kleuren en met allerlei leuke figuurtjes. Is jouw kind een fan van Nijntje of heeft het toch zijn/haar hart verloren aan Knabbel en Babbel? Wat jij maar leuk vindt: de easy wipe boxen in het assortiment van wehkamp maken het voor je waar.

Praktisch design

De bébé-jou babydoekjesboxen hebben een praktisch design met een speciale opening die het volgende doekje altijd laat zien en goed afsluit. De box openen en sluiten? Daar heb je maar één vinger voor nodig! Benieuwd naar wat dit merk nog meer voor je kleintje heeft? Bekijk dan zeker even het assortiment bébé-jou verzorging bij wehkamp.

De bébé-jou babydoekjesboxen bestellen bij wehkamp was nog nooit zo eenvoudig. Het handige navigatiemenu brengt je in geen tijd naar wat je zoekt. Nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen: we helpen je graag verder.