POP top teaser image

bébé-jou babyverzorging

49 Resultaten
Aanbevolen

49 Resultaten

Alles wat je nodig hebt voor je baby

Op deze pagina vind je alles van bébé-jou: een merk met heel veel mooie producten voor baby's en kinderen. Van een bébé-jou bad tot een bébé-jou potty trainer en van spulletjes voor de babykamer tot super schattige babymode.

Alle belangrijke spullen in huis voor de komst van de baby

Kleintje op komst? Dan komt er plots veel op je af. Wat moet je allemaal aanschaffen voor je kindje en wat kun je ook nog op een later moment kopen? Om het jezelf gemakkelijker te maken, kun je de baby uitzetlijst gebruiken die je online vindt of krijgt van je verloskundige. Daarop staan de meest belangrijke producten die je nodig hebt, zoals een badje, lakentjes, metalen kruiken, een thermometer en een aankleedkussen.

Een echte bébé-jou babykamer

Een van de leukste bijkomstigheden als je een baby krijgt, is natuurlijk het inrichten van de babykamer. Daarom heeft bébé-jou ook voor de babykamer heel veel leuke spulletjes in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan een bébé-jou roze luieremmer of een schattige bébé-jou zeepdispenser. Heb je trouwens ook al gekeken naar zo'n handig bébé-jou badzitje? De bébé-jou badcapes & badponcho's zijn trouwens ook super handig en leuk om cadeau te doen.

Bestel de producten van bébé-jou bij wehkamp

Wat zo handig is van je babyspullen online bij wehkamp bestellen, is dat je alles wat je nodig hebt voor je baby in dezelfde webshop vindt. Je hoeft dus niet op verschillende sites de spulletjes voor je baby te bestellen. Wist je daarnaast dat we morgen al bij je thuisbezorgen? Heel fijn als je nog iets belangrijks vergeten bent te bestellen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.