POP top teaser image

Anastasia Beverly Hills gezichtsmake-up

17 Resultaten
Aanbevolen

17 Resultaten

Met Anastasia Beverly Hills gezichtsmake-up van wehkamp zie jij er stralend uit

Met make-up voel je je vaak net wat zelfverzekerder. De gezichtsmake-up van Anastasia Beverly Hills laat je stralen. Deze gezichtsmake-up is stijlvol en glamoureus. Daarmee is het ook heel geschikt voor een feestje als je niet elke dag make-up draagt en bij feestelijke gelegenheden wel een spetterende indruk wilt maken. Anastasia Soare, bekend van haar eigen salons, introduceerde in 2000 haar make-uplijn en sindsdien heeft ze veel mensen enthousiast gemaakt voor de Anastasia Beverly Hills make-up. Ben jij op zoek naar een goede basis of een make-up die je tint net wat opfleurt? Bij wehkamp ben je aan het goede adres. Wij hebben gezichtsmake-up van Anastasia Beverly Hills voor diverse huidtinten, want niemand is hetzelfde.

De basis van de gezichtsmake-up begint bij Anastasia Beverly Hills

Bij make-up is het belangrijk dat je een goede basis aanbrengt. De concealer van Anastasia Beverly Hills helpt die donkere kringen onder je ogen onzichtbaar te maken. De concealer is verkrijgbaar in verschillende tinten. Onder je ogen gebruik je een tint die lichter is dan je eigen huid en wil je de concealer als contour gebruiken, dan kies je voor een tint die wat donkerder is. Om je gezicht wat minder te laten glanzen, gebruik je Anastasia Beverly Hills poeder. Dankzij de bronzer van Anastasia Beverly Hills is jouw bleke tint verdwenen. Het geeft je wel een natuurlijke kleur waardoor je eruit ziet alsof je een middagje buiten in de zon bent geweest. Met de Anastasia Beverly Hills blush tover je een mooi blosje op je wangen. Voor een fris en natuurlijk effect en een extra glow mag je de highlighter niet vergeten. Kies bij je gezichtsmake-up altijd zorgvuldig de juiste tint uit, die past bij jouw eigen huidskleur. In de zomer kan je net een andere tint nodig hebben dan in de winter als je wat bleker bent. Wij hebben een ruime keus uit verschillende tinten. Ook voor jouw gezichtshuid hebben we de juiste kleur.

Koop al je make-up van Anastasia Beverly Hills bij wehkamp

Naast gezichtsmake-up voor een goede basis hebben we bij wehkamp ook schitterende oogmake-up van Anastasia Beverly Hills die je ogen laten spreken. Geef ook je lippen een sprekende kleur met lippenstift of lipgloss van Anastasia Beverly Hills. Met wehkamp ga jij elke dag zelfverzekerd de deur uit.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help