POP top teaser image

Anita lingerie voor dames

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Anita lingerie voor dames: charmant en praktisch

Ben je in verwachting en wil je een comfortabele Anita bh zonder beugel? Dit lingerielabel heeft zwangerschapsbeha´s van stretchmateriaal. Ook voor een geschikte voedingsbeha kun je bij dit merk terecht. Bekijk de diverse beha´s in onze shop, maak je keuze en bestel een Anita bh.

Zwangerschapsbeha’s zonder hinderlijke naden

Sommige zwangere vrouwen vinden een beugelbeha minder fijn zitten. De Anita bh zonder beugel is voor hen een uitkomst. Wat vind je van die zwarte of witte zwangerschapsbeha? Dit naadloze model heeft vrij brede schouderbandjes en een stevige elastische band aan de onderkant. Bovendien mag je dit beugelloze topje gewoon op 40 graden wassen. Een Anita comfort bh helpt je door je zwangerschap heen. Heb je last van je rug, check dan de zwangerschapsbuikband in de categorie Anita accessoires voor dames. Zo krijgen je pijnlijke rug en zwangere buik de ondersteuning die ze nodig hebben.

Voedingsbeha’s met functionele clips

Geef je borstvoeding? Een zwangerschapsbeha heeft geen voedingsfunctie. Kies een Anita bh met voorsluiting. Een voedingsbeha maakt het makkelijk om je kleintje de borst te geven. Je klikt de cups eenvoudig open en dicht. We hebben voedingsbeha´s met en zonder beugel. Let bij de aanschaf op de grootte en de pasvorm van de beha. Je borsten hebben ruimte nodig en een beha mag niet te strak zitten. Voor sommige vrouwen is een voorgevormde voedingsbeha een uitkomst. Dit model heeft verstevigde cups en is vooral aan te raden als je een behoorlijke borstomvang hebt. Houd je van een pastelkleurtje, dan is de Fleur misschien iets voor jou. Dit model is lichtblauw en heeft voorgevormde cups met voedingsclips. Check ook de overige Anita beha´s.

Maak gebruik van kortingen en kies een Anita bh

Ben je zwanger? Ga voor het gemak van een ondersteunende Anita comfort bh zonder beugel. Neem ook onze modieuze (en afgeprijsde) voedingsbeha´s onder de loep. Succes met de bestelling van je nieuwe Anita bh.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.