Overzicht

Je hoeft niet meer elke dag naar de sportschool om veel spiermassa te kweken. Je kunt ook goede fitnessapparatuur in huis halen. Met krachtstations van merken als Tunturi, Fitrocks kun je zoveel spiermassa opbouwen als jouw lichaam in zich heeft. Hiernaast kun je natuurlijk ook aan de slag met halters, optrekstangen en buikspiertrainers.

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Krachttraining

Haal de spierbundel in jezelf naar boven en ga aan de slag met onze krachttrainers. Ga aan de slag om grotere spierballen te kweken of wordt gewoon fitter dankzij onze krachttrainers. Pak je verschillende lichaamsdelen aan dankzij de buikspiertrainers, halterbanken, krachtstations, bovenlichaamtrainers en dumbbells & halters.

Buikspiertrainers

Werk aan je stalen buikspieren dankzij de buikspiertrainers. Je kunt op een comfortabele manier aan de buikspieren werken, zonder je onderrug teveel te belasten. Dankzij de buikspiertrainers kan je je boven-, midden-, onder- en zijbuikspieren trainen.

Halterbanken

Dankzij deze halterbanken hoef je nooit meer naar de sportschool toe, maar haal je de sportschool in huis. Werk aan je armen, schouders en rug met de verschillende halterbanken. Ga je voor de uitgebreide variant of voor de eenvoudige halterbank?

Krachtstations

De krachtstations zijn voor de echte krachtpatsers onder ons. Daag jezelf elke keer weer uit tot het uiterste, dankzij de verschillende gewichten en onderdelen bij de krachtstations. Je laat vanaf nu geen spiergroep meer onbenut.

Bovenlichaamtrainers

Onze bovenlichaamtrainers zijn misschien klein van formaat, maar onderschat een kleintje nooit. Deze trainers zijn zeer effectief en zullen voor veel spierpijn momenten zorgen. Heb jij al een keuze kunnen maken tussen de optrekstang, ab wheel, medicine ball of handknijper?

Dumbbells&Halters

Gewichtheffen, gewichtheffen en nog eens gewichtheffen. Dat is waar de dumbbells & halters voor dienen. Begin jij met 5 kilo of ben jij al die gevorderde gewichtheffer die zonder enige moeite 40 kilo in de lucht gooit? Speciaal voor het gewichtheffen zijn er ook trainingshandschoenen om je handen te besparen op blaren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help